Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Kadına şiddet Lopez Bekir Utku Ataha Beşiktaş Drake Derya Uluğ Özbek popcu Ronaldo Demet Akalin Gizem Gülşen Şahin AKADEMİK BAKIŞ Despina Vandi Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME londra terzi

Magazin Oskarları Ödül Törenine Prof.Dr. Canan Karatay damga vurdu

Kadına Şiddete ve Çocuk İstismarına ‘Dur’ De, Yapma” sosyal sorumluluk projesine Prof.Dr. Canan Karatay damga vurdu

- Bu haber 239 kez okundu.

Magazin Oskarları Ödül Törenine Prof.Dr. Canan Karatay damga vurdu

avrupa radyo-Magazin Oskarları Ödülleri sahiplerini buldu. “Kadına Şiddete ve Çocuk İstismarına ‘Dur’ De, Yapma” sosyal sorumluluk projesine Prof.Dr. Canan Karatay damga vurdu. İnternet medyasında 18. yılını kutlayan Magazinci.com’un geleneksel hale getirdiği “18.Magazin Oskarları Ödül Töreni”, dün gece Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel’de yapıldı. Ana Sponsorluğunu “Kalamışta Hayat Başka” sloganıyla Anadolu yakasının en prestijli oteli olan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in üstlendiği ödül töreni tam bir yıldızlar şölenine dönüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.