Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu ALFAZZO yeşil defilesi Kadına şiddet Lopez ADA ALİZE ERTEM Bekir Utku Ataha Beşiktaş Apollo Filarmoni Orkestrası Drake Derya Uluğ Özbek popcu Ronaldo Jeremy Corbyn Demet Akalin Gizem Gülşen Şahin AKADEMİK BAKIŞ Mustafa Sandal Despina Vandi Özlem Warren kitap

Massive Attack ve Kaiser Chiefs 6-7 Haziran'da İstanbul'da

- Bu haber 55 kez okundu.

Massive Attack ve Kaiser Chiefs 6-7 Haziran'da İstanbul'da

100%FEST rock, alternative, live electronic ve indie gibi popüler müziğin farklı türlerinden dev isimlere yer verecek. 100%FEST kapsamında dünyaca ünlü rock grubu Soundgarden ilk defa İstanbul'a gelirken, live electronic janrının en büyük isimlerinden Massive Attack ve İngiliz müziğin en önemli isimlerinden Kaiser Chiefs bir defa daha Türk hayranlarıyla buluşacak. Festivalde Soundgarden, Massive Attack, Kaiser Chiefs, Trentemöller (live), Wild Beasts, Ceza, Mor ve Ötesi, Rebel Moves, Malt, Foma, Ceylan Ertem, Özge Fışkın, Melis Danişmend, The Away Days, Gren ve Narda Afrika'nın yanı sıra Danimarkalı şişe müziği dehaları Bottle Boys da sahne alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.