Öne Çıkanlar Kürt müziği Venedik Film Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu Pink Cemal Reşit Rey Konser Salonu Leyla Boztaş Eda Doğanay Sagopa Kajmer Londra Aslıhan Karalar Sena Şener Diplomat Travel

Melis Bilen 2. Resmi Albümünü Amerika'da çıkardı

- Bu haber 99 kez okundu.

Melis Bilen 2. Resmi Albümünü Amerika'da çıkardı

Geçtiğimiz aylarda Soma Faciası’na ithafen yazdığı Kömür Karası adlı parçasıyla yüreklere dokunan Melis Bilen, Türkiye’de 5 tane promo albüm çıkarmasına rağmen, ilk resmi albümünü geçtiğimiz Nisan ayında Brezilya’da çıkarmıştı. Şarkıcı, besteci ve dansçı Bilen, daha ilk haftasında Brezilya Top 100 listesinde 16. sırada yer almıştı. Albümün gördüğü ilgiden dolayı Brezilya’da 2. albüm teklifini alan Bilen, henüz albüm çalışmaları tamamlanmadan Amerikalı bir yapımcıdan yeni bir albüm teklifi aldı. Bilen ilk aşamada 3 şarkılık bir single ile yola çıkmaya karar verdi. Ve “Let’s Do It Now” adlı single’ı, Ekim itibariyle Itunes, Amazon, Google Play ve Spotify sitelerinden dijital platformda satışa sunuldu. Daha önceden yaptığı parçaları kişisel web sitesi melisbilen.com’dan ücretsiz paylaşan Melis Bilen şunları söyledi: “Türkçe yaptığım parçaları zaten resmi web sitemden ücretsiz olarak takipçilerimle paylaşıyorum. Yeni Türkçe parçalarımı da tamamlandıkça buradan paylaşmaya devam edeceğim. Ancak ticari olarak yurtdışına yaptığım parçalara şu sıra daha ağırlık vermeyi düşünüyorum. Çünkü orada oluşan kitle hatırı sayılır bir pazar oluşturdu. Amerikalı yapımcım yurtdışı dinlenme oranlarımın çok iyi olduğunu ve bunu mutlaka değerlendirmemiz gerektiğini söyledi. Zaten single fikri de böyle doğdu.” dedi. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Melis Bilen son 4 yılda yaptığı 150’yi aşkın parçayı takipçileri ile internetten paylaşarak büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Sanatçı halen Türkiye’de bir yapımcı ile çalışmadan bağımsız olarak müzik çalışmalarına devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.