Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ Oya Başar ve Begüm Birgören YTB Türkiye Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir londra Abay Kunanbayoğlu YouTuber Oğuzhan Uğur Barok Müzikten Türk Müziğine Priyanka Chopra Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu

Rockçı İmam İstanbul'da konser verdi

- Bu haber 59 kez okundu.

Rockçı İmam İstanbul'da konser verdi

Müzik tarzı dolayısıyla 'Rock'çu İmam' olarak tanınan Pınarbaşı Camii İmamı Ahmet Muhsin Tüzer, Bugün İstanbul'da Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği etkinlik kapsamında konser verdi. Beşiktaş Belediyesi'nin daveti üzerine imam Ahmet Muhsin Tüzer, bugün Barbaros Meydanı'nda sahneye çıkacak. Saat 21.30'da başlayacak konserde, Tüzer, unutulmaya yüz tutmuş ilahileri rock tarzında söyleyerek gençlerin beğenisine sundu. Konserinde 3 dilde ilahi ve şarkıları seslendiren Tüzer, "Konserlerimin güçlü bir tebliğ aracı olduğuna inanıyorum. Yüce İslam dininin hakikatinde var olan sevgi, kardeşlik ve barış duygularını dinleyenlere verdiğime inanıyorum. Konser, mübarek ramazan ayında olması dolayısıyla İstanbul'da ses getirecektir" dedi. İmam Tüzer, daha önce Antalya'nın Kaş ve Finike ilçeleri ile ABD'nin New York şehrinde konser vermişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.