Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Kadına şiddet Lopez Bekir Utku Ataha Beşiktaş Apollo Filarmoni Orkestrası Drake Derya Uluğ Özbek popcu Ronaldo Jeremy Corbyn Demet Akalin Gizem Gülşen Şahin AKADEMİK BAKIŞ Despina Vandi Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler

Sertab Erener'den 25. yıl sürprizi

- Bu haber 55 kez okundu.

Sertab Erener'den 25. yıl sürprizi

Şarkıcı Sertab Erener , Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sanhesi'nde Turkcell'in 20. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Turkcell Yıldızlı Geceler"de konserden önce basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Sertab Erener, yıl sonunda birkaç konser daha vereceğini dile getirerek, "Ülkenin ihtiyaçlarıyla ilgili konuları ele alan bir televizyon programına hazırlanıyorum. Önümüzdeki kışa ya da bu yılın sonuna doğru yetiştirmeye çalışacağız. Bu yeni bir proje. Albümü 2016'ya, 25. yılıma saklayacağım. 25. yılım için becerebilirsem büyük bir kutlama yapmak istiyorum. O zaman sürprizlerimiz var" ifadelerimi kullandı. Açıklamasının ardından "Aşk" isimli şarkısıyla konserine başlayan Erener, ardından "Yanarım", "Yalnızlık Senfonisi", "Gel Barışalım Artık" gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Konseri, sanatçının hayranları ile sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda kişi dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.