Öne Çıkanlar Londrada Anadolu Workers Cafe La Mare Collection Filistin destekçisi Simge Nazar Kaan Akıncı BİRLEŞİK KRALLIK Hadisenin ablası Simay Rasimoğlu Uluslararası İzmir Film Festivali TÜİK Beşiktaş HAKAN BAŞAR Malatya GençFest Disney Halık Levent Hakan Muhafız Dizisi Berkay Şahin

Sıla Bodrum'da hayranlarıyla buluştu

- Bu haber 65 kez okundu.

Sıla Bodrum'da hayranlarıyla buluştu

Sevilen şarkıcı Sıla, Solfej Organizasyon tarafından ve BKM sponsorluğunda, Bodrum Antik Tiyatro'da dün akşam düzenlenen konserde sahneye çıktı. Konserde Sıla, 'İmza', 'Konuşmadığımız Şeyler Var', 'Vaveyla' ve 'Yeni Ay' albümlerindeki sevilen şarkılarını söyledi. Gece mavisi deri yarım bluz ve payetli şalvar pantolonuyla dikkat çeken Sıla, 'Vaziyetler' şarkısı ile hayranlarının karşısına çıktı. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin izlediği konserde Sıla, 'Kafa' , 'Acısa da öldürmez', 'Oluruna bırak', 'Sevişmeden uyumayalım', 'Alain Delon', 'Bana biraz renk ver', 'Yara Bende' ve 'Ne desem inanırsın' adlı sevilen şarkılarını da söyledi.

 

Hareketli şarkılarla programa başlayan Sıla'nın sahne performansı göz doldurdu. Sıla'nın isteği üzerine parçalara eşlik eden hayranları dev bir koro oluşturdu. Bazı  Sıla hayranları, konseri cep telefonlarıyla görüntüledi. Sıla, "Dileğimiz hep beraber güzel bir hatıra bırakmaktır. Umarım sizler için de keyifli bir gece olmuştur" dedi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sıla, duygusal ve hareketli parçalarıyla beğenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.