Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Kadına şiddet Lopez Bekir Utku Ataha Beşiktaş Apollo Filarmoni Orkestrası Drake Derya Uluğ Özbek popcu Ronaldo Demet Akalin Gizem Gülşen Şahin AKADEMİK BAKIŞ Despina Vandi Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME

Survivor 2019'da ilk ödül ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı

Ekranların ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor, dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi

- Bu haber 160 kez okundu.

Survivor 2019'da ilk ödül ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı

Survivor Türkiye – Yunanistan yarışmasında ödül oyununda her iki takım denizde bulunan sala koştu. Her iki takım tamamen sala ulaşmaya çalıştı. Daha sonra denizde bulunan salı karaya çekmek için mücadele ettiler. Salı karaya ilk getiren takım Türkiye oldu. Daha sonra sepete top atma oyunu oynandı. Türkiye 12, Yunanistan 9 topu sepete attı. Survivor Türkiye-Yunanistan’da ilk oyun büyük heyecana sahne oldu. Yarışmacılar baraka ve erzak için kıyasıya mücadele ettiler. Kazanan takım Türkiye oldu. Türk takımı barakasına ve erzaklarına kavuştu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Acun Ilıcalı: İki takım da dokunulmazlık için hazır. İki oyun var. Eğer iki takım da bir kez kazanırsa kısa bir oyun daha oynanacak.

Türkiye: 10 Yunanistan:  6
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.