Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Linda Aksu Cosmetics ALFAZZO yeşil defilesi Mankenlik Kadına şiddet Lopez ADA ALİZE ERTEM İsyan Bayrağı Bekir Utku Ataha Beşiktaş Nur Yerlitaş Emily Blunt John Krasinski Apollo Filarmoni Orkestrası Melis Birkan Drake Müzik Televizyonları Natalie Portma Derya Uluğ

Survivor'da dün akşam elenen isim kim

Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında bu hafta Yunan takımından bir yarışmacı adaya veda etti

- Bu haber 265 kez okundu.

Survivor'da dün akşam elenen isim kim

Survivor’da Yunan takımında yapılan oylamayla elemeye kalan ilk isim İoulieta oldu. İkinci eleme adayı Spyro, üçüncü eleme adayı ise Vasilis oldu. Survivor’da Yunan takımından bu hafta eleme postasına çıkan 3 isim Louleita, Spyros ve Vasilis sms oylamasına kaldı. Yapılan oylama sonucunda bu isimler arasından en az oyu alan İoulieta elenerek Survivor’a veda etti.
Sakız adasında yaşayan İoulieta, Yunan takımında tek Türkçe bilen yarışmacıydı. Ioulieta elendiğinin açıklanmasının ardından gözyaşlarını tutamadı.

SURVİVOR IOULİETA KİTRİNOU KİMDİR?
Loulieta Kitrinou 26 yaşında ve Hios (Sakız adası) adasında yaşıyor. Model, aktris ve 100 metre koşu şampiyonu. Hios adasında turizmcilik yapıyor. İnatçı, kararlı ve hassas bir yapıya sahip. Daha önce Türkiye'de yaşamış ve çalışmış olması onun diğer Yunan yarışmacılar arasında en büyük avantajı.. Birçok Türk tanıması ve ayrıca Türk dilini konuşuyor olması Yunan takımına yardım etmesini sağlıyor.

Anahtar Kelimeler:
Survivor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.