Öne Çıkanlar Harcandıkça Gökay Kalaycıoğlu Kate Winslet DEPREM YARDIMLARINIZ Buckingham Sarayından Henrik Kraft Kader Utansın Gökçe Viladimir Putin Lösemili Çocuklar Haftası SEVİM ELBUZ TÜRK DİASPORASI O Ses Kenzo Takada Caner Şahin Ankara Caz Festivali Brad Pitt Madonna Sezar Uğur Soy piyanist İdil Atlıer

Tarkan'ın Açıkhava konser maratonu büyük coşkuyla başladı

- Bu haber 75 kez okundu.

Tarkan'ın Açıkhava konser maratonu büyük coşkuyla başladı

Megastar, “Hop De” ile başladığı Harbiye konserinde sevenlerine büyük bir sürpriz yaptı. Sahnede ilk kez Barış Manço ve Cem Karaca gibi ölümsüz isimlerin şarkılarını seslendiren Tarkan; yine bir ilke imza atarak önümüzdeki günlerde çıkacak Kayahan’a saygı albümünde yer alan “Yemin Ettim” adlı şarkıyı da Açıkhava’da söyledi ve büyük beğeni topladı.

İstanbul Tarkan’a doymuyor

3, 4, 5, 7, 8 ve 10 Eylül’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşmesi planlanan Tarkan konserlerine yoğun istek üzerine bir gün daha eklendi. Megastar konser maratonuna 11 Eylül Perşembe’yi de ekledi. 

Tarkan, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda arka arkaya beş konser verecek. Ünlü sanatçı günlük 800 bin lira kazanacak. Her gece 6 bin kişiye seslenecek olan Megastar Tarkan, masraflar çıkınca cebine yaklaşık 800 bin lira koyacak. Tarkan, klasikleşen Eylül ayı konserlerine bu akşam (Çarşamba) başlıyor. 3-4-5-7 ve 8 Eylül tarihlerinde arka arkaya hayranlarının karşısına çıkacak olan Megastar, bu etkinlikten büyük kazanç elde edecek. Tarkan, her konserinde yaklaşık 6 bin kişiye seslenip toplamda 30 bin bilet satacak. Her gece 1 milyon 140 bin lira hasılat elde edilecek. Bu hasılattan masraflar düşülünce yaklaşık 800 bin lira ona kalacak. Toplam kazancı 4 milyon lira olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.