Öne Çıkanlar ANKARA ANLAŞMASI Geleceğin mesleği Madonna Harcandıkça Olanlar Olmuş Giants of Anatolia Kader Utansın Gökçe TÜRK DİASPORASI G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı Resim Yarışması Engin Kalbimi Taş Edicen Kenzo Takada UNESCO Turkcell Platinum İstanbul Night Flight ASİTEM Burak Yılmaz Ankara Caz Festivali Soner Arıca

Tarkan'ın Harbiye kazancı 8 trilyon

- Bu haber 66 kez okundu.

Tarkan'ın Harbiye kazancı 8 trilyon

9 gece üst üste Harbiye Açıkhava'da sahne alan Megastar Tarkan, 8 trilyon kazandı. 3-14 tarihleri arasında toplam 9 konser veren Tarkan 8 trilyon kazandı. Konserlerin tamamını yaklaşık olarak 50 bin kişi izledi. Türkiye'nin megastarı Tarkan her yaz konser zincirleriyle sevenleriyle buluşuyor. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava konserlerine 10 gün boyunca devam eden konserleri yaklaşık 50 bin kişi izledi. Konser için 56-543 TL arasında değişen bilet fiyatları tükendi. Tarkan'ı her akşam yaklaşık 7 bin 500 kişi dinledi. Sahne tasarımı için 150 bin TL harcayan Tarkan, kostümleri için de 40 bin TL’ye yakın  para harcadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.