Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması Gökçe İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ YILIN  EN İYİ KOREOGRAF ÖDÜLÜ MASTERCHEF TÜRK DİASPORASI Oya Başar ve Begüm Birgören YTB Türkiye BEN EmréNY remix Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir

TASARIMCI SÜLEYMAN TEZCAN DEFİLESİ AYAKTA ALKIŞLANDI

Sema Şimşek, her türlü kadın şiddetine HAYIR mesajını çok anlamlı bir şekilde gösterdi.

- Bu haber 149 kez okundu.

TASARIMCI SÜLEYMAN TEZCAN DEFİLESİ AYAKTA ALKIŞLANDI

Rotary Kulüpleri Moderatörlüğünde düzenlenen ünlü modacı Süleyman Tezcan defilesinin koreografisini başarılı koreograf Asil Çağıl yaparken defilede Sema Şimşek, Yağmur Ayaz, Sanem Balcı, Tuğçe Aral, Açelya Kartal, Nutku Tezcan, Seviye İkbal Tulgar, Cansu Vatansever, Gamze Balım,  Olga Fabi gibi bir çok ünlü manken podyuma çıktı.

 

 

Finalde kanlı gelinlikle podyuma çıkan Sema Şimşek, her türlü kadın şiddetine   HAYIR mesajını çok anlamlı bir şekilde gösterdi.

 

 

Ünlü modacı Süleyman Tezcan böyle anlamlı bir günde kadınlarla ilgili çok önemli mesajlar veren defile izleyenleri hem çok şaşırttı hem de büyük beğeni topladı. Koleksiyonda beyaz ve altın sarısı tonlarının hakim olduğu sadeliği, saflığı ve masumiyeti simgeleyen elbiseler ayakta alkışlandı. Defilenin hikayesi Dünyanın varoluşundan yok oluşuna kadar uzanan bir kadının öyküsünü anlatıyor. İş, sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerini bir araya getiren defile   Rotary kulübü gecesinden elde edilen gelir ise’O Hala Çocuk’ Vakıflarına aktarıldı.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.