Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Lopez Beşiktaş Drake Ronaldo Demet Akalin AKADEMİK BAKIŞ Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME londra terzi londra halı enfield ev tekstil ingiltere Züccaciye Züccaciye ingiltere evsizleri Homeless evsizleri

Teoman'dan akustik turne

- Bu haber 68 kez okundu.

Teoman'dan akustik turne

Ünlü rockçı Teoman, ‘Yavaş Yavaş’ yaz turnesiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 15 Ağustos’ta başlayacak yaz konserlerinde tanınmış şarkılarını  akustik olarak seslendirecek olan Teoman, şarkılarını piyano, keman ve  akustik gitar üçlüsüyle yorumlayacak. Geçtiğimiz aylarda Türkiye’nin 15 şehrini dolaşan Teoman, bu kez yaz konserlerinde Dikili, Alaçatı, Sığacık, Karşıyaka, Ayvalık ve Altınoluk’ta sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Turnede Teoman’a piyanoda Ece Dağıstan, kemanda Mahur Tukan, gitarda Tolga Akyıldız ve çelloda Çağ Erçağ eşlik edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.