Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ Oya Başar ve Begüm Birgören YTB Türkiye Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir londra Abay Kunanbayoğlu YouTuber Oğuzhan Uğur Barok Müzikten Türk Müziğine Priyanka Chopra

Türk İran ortak yapımı Kalbimdeki yabancı dizisi Antalya'da çekiliyor

TUĞÇE SARIKAYA BU SEZON ANTALYA İSTANBUL ARASI MEKİK DOKUYACAK

- Bu haber 68 kez okundu.

Türk İran ortak yapımı Kalbimdeki yabancı dizisi Antalya'da çekiliyor

Türk -İran ortak yapımı "Kalbimdeki yabancı" dizisi Antalya'da devam ediyor. Orta doğuda 13 ülkede yayın yapan ve 300 milyon izleyicisi bulunan Gem tv için yapılan dizinin yönetmenliğini usta yönetmen Kamil Çetin yapıyor. Dizisinin başrollerinde Tuğçe Sarıkaya, Reha Beyoğlu, Tolga Karel  ve Serkan Şengül yer alıyor. Dizide hafızasını kaybeden "Dilara Alkan " rolündeki Best Model Mankenler kraliçesi Tuğçe Sarıkaya bir yandan defilelerini de ihmal etmiyor. 19 şubatta ünlü koreograf Asil Çağıl'ın koreografisini  yapacağı Modacı Mehmet Köymen'in  "Four  Season" otelde gerçekleşecek defilesinde baş manken olarak podyuma çıkacak olan Sarıkaya, defile için bir günlüğüne İstanbul'a gelip sonra tekrar Antalya'ya dizi setine geri dönecek. Bu sezon İstanbul-Antalya arası mekik dokuyacak Tuğçe Sarıkaya,’ Oyunculuk en büyük aşkım olsa da ilk göz ağrım da mankenlik. Sezonda anlaşmalı olduğum defilelerde yer alacağımdan dolayı bu sezon biraz daha yorucu geçecek benim için. Çalışmaktan yorulmam aksine talep görmek, iş yapmak beni daha çok mutlu ve motive eder’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.