Öne Çıkanlar Gülşen Kadına şiddet Malatya Londrada Anadolu Workers Cafe La Mare Collection Filistin destekçisi Simge Nazar Türkiye Güzeli Cadılar Meclisi İngilterede keman sonatı Şahsenem Kaan Akıncı MODELS DİZİSİ BİRLEŞİK KRALLIK İsyan Bayrağı Hadisenin ablası MUAZZEZ ERSOY DİYETİ

Türkiye Dünyaya Açılan Kapım

Kosova’da seslendirdiği bir çok şarkıyla zirveye çıkan ve orada kalmayı başaran star isim Morena Taraku, Türkiye’ye yerleşiyor

- Bu haber 141 kez okundu.

Türkiye Dünyaya Açılan Kapım

Kosova’da seslendirdiği bir çok şarkıyla zirveye çıkan ve orada kalmayı başaran star isim Morena Taraku, Türkiye’ye yerleşiyor. Balkan ülkelerinin şarkılarıyla yıldız ismi olma başarısını da gösteren Morena Taraku, şimdi dünya starı olmak için ülkemizden yola çıkıyor. Balkanların en iyi pop şarkıcısı ödülüne sahip olan Morena Taraku, 2010 yılından bu yana birçok yarışmada Kosava’yı temsil ederek, dereceler aldı. Morena Taraku, Miss Earth, Miss Liberty of the world, Miss Exclisive gibi önemli yarışmalarda da başarıyı yakaladı. Hırslı ve çalışkan bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan Morena Taraku, uluslar arası boyuta taşımak istediği müzik çalışmaları içinde “Türkiye benim Dünya’ya açılan kapım olacak” ifadesini kullandı.

Türkiye’yi ve Türk insanını kendine çok yakın ve sıcak bulduğunu bu yüzdende yola ülkemizden çıktığını ifade eden Morena Taraku “Ben her daim pozitif bir yapıya sahibim, çocukluk hayallerimi gerçekleştiriyorum. Yola çıktığım proje ve düşünceler yeni değil, hayallerimdi ve bir bir oluyor. Bir Türkçe şarkı projemde var bu büyük bir sürpriz olacak, önemli bir isimle çalışmalara başladık, dünya müziğine İstanbul’dan yola çıkarak imzamı atacağım” dedi. Bir dünya starı olma yarışına ülkemizden yola çıkan Morena Taraku, bu yoldaki ihtiyaçların bilincinde olduğunu ve hiçbir eksiği olmadan yola çıktığını, hedefinden dönmeyeceğini de dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
Morena Taraku
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.