Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ Oya Başar ve Begüm Birgören YTB Türkiye Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir londra Abay Kunanbayoğlu YouTuber Oğuzhan Uğur Barok Müzikten Türk Müziğine Priyanka Chopra

Yaz döneminde izleyiciye merhaba diyen dizilerin medya karnesi

YAZIN GALİBİ KİRALIK AŞK

- Bu haber 72 kez okundu.

Yaz döneminde izleyiciye merhaba diyen dizilerin medya karnesi

Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı “Kiralık Aşk” 249 haberle yaz döneminin en çok konuşulan dizisi oldu. Henüz yayına girmeden hakkında bolca haber yapılan dizinin yayınlandıktan sonra da popülaritesini devam ettirdiği görülüyor. Güneşin Kızları, çoğunluğu romantik-komedi olan diğer yaz dizilerine göre daha ağır bir tema işliyor. Bu nedenle bazı eleştirmenler tarafından riskli bulunan yapım 232 haberle listenin ikincisi olarak izleyicinin beklentisini karşılamış görünüyor.

 

Listede ilk 3’e girmeyi başaran bir diğer diziyse “Ne Münasebet”. Tanıtımları döndüğü andan itibaren merakla beklenen proje, avukatlık mesleğini ve aşkı romantik-komedi dilinde işliyor. Dizinin bol sakarlık ve çokça çatışmayla örülen hikayesi 215 habere konu oldu.

 

Projelerin birbiri ardına erken final yaptığı bir dönemde, yaz dizilerinin ekran ömrü ne kadar olacak hep birlikte göreceğiz.  Şimdilik dizilerin haber adetleriyle ratingleri arasında çoğunlukla doğru orantı olduğunu söylemekle yetinelim..

 

Ajans Press’in araştırmasında yer alan diğer dizilerin haber adetleri ise şu şekilde; 

 

Dizi

Haber Adedi

1

Kiralık Aşk

249

2

Güneşin Kızları

232

3

Ne Münasebet

215

4

Kırgın Çiçekler

200

5

Tatlı Küçük Yalancılar

185

6

Kalbim Ege'de Kaldı

175

7

Çilek Kokusu

173

8

Tutar Mı Tutar

164

9

Beş Kardeş

162

10

Fabrika Kızı

129

11

Adı Mutluluk

124

12

İlişki Durumu : Karışık

118

13

Aşk Zamanı

115

14

Sen Benimsin

109

15

İnadına Aşk

108

16

Yaz'ın Öyküsü

70

17

Günebakan

39

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.