Öne Çıkanlar Fly BuHerfly ingiltere Cumhuriyet Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Sultan teklisi Tres Palabras Jamal Aliyev Londra Türk gece Hayvan Hakları Miting Buckingham Sarayından Global Quality Summit Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Southampton FCnin Göztepenin yeni ortakları Yarışması Lolipop gulsen Gökçe Magazin dünyasında İngilterede yaşayan sanatçıları

Atalay Demirci 'Kel Alaka' şovuyla Londra'da güldürecek

Demirci 14 Haziran 2015 tarihinde Londra’da ikinci defa izleyeci ile buluşacak.

- Bu haber 81 kez okundu.

Atalay Demirci 'Kel Alaka' şovuyla Londra'da güldürecek

Atalay Demirci standup şovuyla ilk kez Londra'da olacak. Demirci 14 Haziran 2015 tarihinde Londra’da ikinci defa izleyeci ile buluşacak.Demirci 14 Haziran 2015 tarihinde Londra’da ikinci defa izleyeci ile buluşacak. Edmonton bölgesindeki ‘Kervan Banqueting Suite’de gerçekleşecek olan stand up gösterisinde seyirciyi bol kahkahalı ve eğlenceli dakikalar bekliyor. Farklı tarzı ve espirileriyle bilinen Demirci gülme garantisi veriyor. organize edilen gösterinin en kısa zamanda satışa sunulacak bilet fiyatların £30.00 ve £15.00 olduğu belirtildi. Gösteri hakkında daha fazla bilgi için Altan beyi 07711831029 numaralarından arayabilirsiniz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.