Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Lopez Beşiktaş Drake Ronaldo Demet Akalin AKADEMİK BAKIŞ Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME londra terzi londra halı enfield ev tekstil ingiltere Züccaciye Züccaciye ingiltere evsizleri Homeless evsizleri

Bayram Londra’ya Yeni Türkü İle Birlikte Geldi

Kendilerine özgü tarzları ile yıllardır ilgiyle takip edilen müzik grubu Yeni Türkü, uzun bir aradan sonra Londra’da muhteşem bir konsere imza attı.

- Bu haber 284 kez okundu.

Bayram Londra’ya Yeni Türkü İle Birlikte Geldi

15 Haziran Cuma günü LONDRALI organizatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte Yeni Türkü, Islington Assembly Hall sahnesinde dinleyenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi. Bayramın ilk günü olması sebebiyle sevenleriyle bayramlaşan grup, gurbette bayram coşkusunu yaşatmayı da ihmal etmedi.

Konser boyunca repertuvarında geçmişten günümüze sevilen şarkılarına yer veren grup, Telli Telli, Yedikule, Aşk Yeniden, Çember, Bana Bir Masal Anlat Baba, Rüzgar, Destina, Olmasa Mektubun ve daha pek çok şarkısını dinleyenleriyle birlikte seslendirdi.

Solistliğini Derya Köroğlu’nun üstlendiği grupta, klavyede Erkin Hadimoğlu, ud ve kemençede Furkan Bilgi ve saksafon ve flütte Serdar Barçın’ın performansları göz doldurdu.

Konser öncesinde gecenin düzenlenmesine katkılarından dolayı sponsorlara plaketleri sunuldu. Londra dışından da pek çok kişinin geldiği gözlenen konserde, ayrıca toplum tarafından tanınmış iş insanları da Yeni Türkü’yü izlemek için konser salonundaki yerini aldı.

2,5 saat boyunca sahnede kalan Yeni Türkü, konserin ardından yaptığı açıklamada “Muhteşem bir seyirci, her detayı ile konser verilesi çok güzel bir salon, titiz ve başarılı bir organizasyon... Bir grubun isteyeceği daha ne olabilir ki? Seneye tekrar görüşmek üzere diyerek Londra'dan ayrılıyoruz” sözlerine yer vererek, Londra’ya yeniden gelmeyi düşündüklerinin müjdesini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.