Öne Çıkanlar Engin Nurşani Londra Turkiye londra Aleyna Tilki KARABAĞ filmi GÜZELLER LOBIN INTERNATIONAL Mixed art performersism Kürşat Başar müzik sesi EMRE ERTÜRK Sol Klarnet Eğitim Kitabı 1 18. Dosso Dossi Fashion Show Barbara Windsor İki Gözüm Ahmet dizi piyanist Murat Karahan KKTC Londra konsolosu Limasollular Dernegi londra fedakar anne

Bulutsuzluk Özlemi'nden muhteşem Beylikdüzü konseri

- Bu haber 82 kez okundu.

Bulutsuzluk Özlemi'nden muhteşem Beylikdüzü konseri

Genç, yaşlı herkesin hep bir ağızdan belirttiği şarkılar ile Beylikdüzü Sulh ve Sevgi Buluşmaları'nda unutulmaz bir akşam yaşandı. Beylikdüzü Sulh ve Sevgi Buluşmaları bir efsaneyi ağırladı. Türkiye 'nin ilk Türkçe sözlü alternatif rock grubu Bulutsuzluk Özlemi, Beylikdüzü'nde şarkılarını hep bir ağızdan söyletti. 'Güney'e Giderken', ' Yalnızca Sen ve Ben' gibi unutulmaz parçaları genç, yaşlı herkes Bulutsuzluk Özlemi ile beraber seslendirdi. Yoğun kalabalık içerisinde, gençlerin çoğunlukta olduğu ilgi topladı . Grup, performanslarıyla çok büyük beğeni toplarken, gitar şovlarıyla da dinleyicilerden çok büyük alkış aldı. Beylikdüzü Sulh ve Sevgi Buluşmaları'nda uzun zaman sahnede kalan Bulutsuzluk Özlemi, Beylikdüzü halkına kaliteli müziğin keyfini yaşattı. 

BAŞKAN, ŞARKILARA EŞİYLE EŞLİK ETTİ 

Konserde efsane grubun şarkılarına eşi İstek İmamoğlu ile beraber eşlik eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, grubun performansını çok fazla beğendiğini belirtti . Sahneye çıkarak Grup Solisti Nejat Yavaşoğlu ve grup üyelerini tebrik eden Başkan İmamoğlu, “Önünüzde saygıyla eğilmekten başka bir şey söyleyemem, bizimle olduğunuz için çok fazla teşekkürler” diyerek gruba etkinliğe özel bir tabak ve çiçek hediye etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.