Öne Çıkanlar İngiltereyi Kınay Prouduction Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Antalya Altın Portakal Film Festivali İngiltere SÖYLEME Viens Dans Ma Vie Aşk Adasında Mixedartperformersism Fenerbahçe London MIKE TYSON G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı Resim Yarışması Nurşani İsyan Bayrağı Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu Abay Kunanbayoğlu Simay Rasimoğlu Yeni Tiyatro Burak Yılmaz

Contra ve Anıl Piyancı Londra’da sevenleriyle buluşacak

Rap Müzik Hayranlarına Müjde.Rap Müziğin sevilen isimleri Contra ve Anıl Piyancı Londra’da sevenleriyle buluşacak.

- Bu haber 703 kez okundu.

Contra ve Anıl Piyancı Londra’da sevenleriyle buluşacak

Hip-Hop alt kültürünün bir alt kolu olan Rap Müziğin en tanınan isimlerinden Contra ve Anıl Piyancı Türkiye’de verdiği konserlerin yanı sıra Avrupa’daki ilk konserlerine Londra’dan başlayacak.

Uzun yıllardır Rap Müzik yorumculuğu yapan, alanında da en tanınan kişiler olan sanatçılar, oldukça yoğun bir hayran kitlesine sahip. Londra’daki sevenleriyle ilk kez biraraya gelen Contra ve Anıl Piyanci, 18 Aralık’ta 02 Academy Islington’da sahne alacak.

Konserin kapıları saat 19’dan itibaren açılmaya başlanacak. Standart bilet fiyatları £18; VIP biletlerin ise £24 olduğu konsere bilet almak ve daha fazla bilgi için 07476158621 telefonundan ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.