Öne Çıkanlar Gülşah Akçay Harcandıkça Gökay Kalaycıoğlu TTFF Federasyon Kupası Bafta TV 2023 Kate Winslet Tres Palabras Türk rock DEPREM YARDIMLARINIZ Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Rapçi Şehinşah Giants of Anatolia Kader Utansın Gökçe Viladimir Putin Lösemili Çocuklar Haftası SEVİM ELBUZ

Divalar Harbiye Açıkhava için hazırlıklara başladı

- Bu haber 65 kez okundu.

Divalar Harbiye Açıkhava için hazırlıklara başladı

Beşiktaş Kültür Merkezi tarafından organize edilen Yıldızlar Açıkhava'da etkinlikleri kapsamında konser verecek olan Türkiye'nin Süperstarı Ajda Pekkan ile Klasik Türk Müziği şarkıcısı Muazzez Abacı, Habiye Açıkhava konseri için BKM'de prova yaptı. Türkiye'nin Süperstarı ve divası olarak tanınan ünlü şarkıcı Ajda Pekkan ve ünlü klasik Türk Müziği şarkıcısı Muazzez Abacı, Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) tarafından organize edilen Yıldızlar Açıkhava'da bir araya geliyor. İlk kez repertuarın tamamını Türk Sanat Müziğinden oluşturan Türkiye'nin iki büyük sesi bugün BKM'de prova gerçekleştirdi. Sürprizlerle ve Türk Sanat Müziği dolu gecede konuklarını ağırlayacak olan Muazzez Abacı ve Ajda Pekkan albümlerinde de yer alan "Dediler Zamanla Hep" parçasının bir bölümünü ise geçtiğimiz günlerde internetten duyurmuştu. Birbirinden güzel şarkılarla BKM'de provalarını gerçekleştiren iki diva, kendilerini izleyenleri prova da bile adeta büyüledi. Karşılıklı olarak çalınan şarkıları düet yapan ünlü sanatçılar, el kol hareketlerinin yanı sıra birlikte ayağa kalkarak da izleyenlerin heyecanını artırdı. Zaman zaman birbirlerinin yanına gelen 2 sanatçı, söyledikleri şarkılarla ve yaptıkları düetler sonrasında provalarını bitirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.