Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Linda Aksu Cosmetics ALFAZZO yeşil defilesi Mankenlik Kadına şiddet Lopez ADA ALİZE ERTEM Bekir Utku Ataha Beşiktaş Emily Blunt John Krasinski Apollo Filarmoni Orkestrası Melis Birkan Drake Derya Uluğ Özbek popcu Lara Fabian Gokce Bahadir Ronaldo

Dj Polique sarkının Türkçe versiyonu için Atiye'yi seçti

Don't Wanna Go Home a Türkçe versiyon hazırlamak istedi

- Bu haber 237 kez okundu.

Dj Polique sarkının Türkçe versiyonu için Atiye'yi seçti

Dj Polique, dünya listelerinde cok uzun zamandır üst sıraları zorlayan şarkısı "Don't Wanna Go Home'’a Türkçe versiyon hazırlamak istedi ve Atiye ile bir araya geldiler. Şarkının rap bölümlerinde ise Rap müziğin eski ve sevilen isimlerinden 9Canlı eşlik etti. Dijital ortamlarda Ocak ayında satışa çıkan "Kalbimin Fendi"ne  gelen cok iyi tepkiler sayesinde şarkıya klip çekilmesine karar verildi.

Klibin yönetmeni moda fotoğrafçısı olan Joram de Bruyne aynı zamanda klibin sanat yönetmenliğini de üstlendi. 

Orion stüdyolarında 16 saat aralıksız süren çekimlerde Atiye’ye 4 dansçısı eşlik etti. Koreografi Atiye’nin baş dansçısı Aydan Uysal tarafından hazırlandı.

08 Mart 2016 günü olan “Kalbimin Fendi” video klibi Atiyeyoutube kanalı ve tüm müzik kanallarından izlenebilecek.

Keyifli dinlemeler ve keyifli izlemeler…

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.