Öne Çıkanlar Kuşum Defile Çağla Şikel programı Tarık Mengüç boşanma Engelli Bireyler Göztepe FC ingiltere Ozan Bayraşa Bir Şehri Sevmek

ELNUR VİYANA'DA FAVORİLER ARASINDA ÜNLÜLERDEN ELNUR'A DESTEK YAĞDI

‘Hour of the Wolf’ ile görücüye çıkacak olan Elnur’un şarkısına ilgi ise günden güne artıyor.

- Bu haber 111 kez okundu.

ELNUR VİYANA'DA FAVORİLER ARASINDA ÜNLÜLERDEN ELNUR'A DESTEK YAĞDI

21 Mayıs gecesi yarı final için ter dökecek olan Elnur “Herkesin gözünü kırpmadan seyredeceği çok güzel bir şov hazırladık, çok çalıştık, umarım herkes beğenir ve herkesin kalbine dokunur.” diyerek heyecanını paylaştı.Sosyal medyada kendisine destek olan ünlü isimleri görünce çok şaşırdığını ve sevindiğini söyleyen Elnur; “Hiç böyle bir şey beklemiyordum, çok sevindim. Zaman ayırıp böyle bir video çeken herkese çok teşekkür ederim. Umarım sizin yüzünüzü kara çıkarmam.”  Elnur’a destek olan ünlü listesi ise şu şekilde: Acun Ilıcalı, Fettah Can, Gupse Özay, 3ADAM Eser Yenenler-İbrahim Büyüykak-Oğuzhan Koç, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu, Levent ülgen, Asuman Dabak, Betül Demir, Alper Kul, Murat Evgin, Bülent Parlak, Gülhan Tekin, Suzan Kardeş, İskender Paydaş, Suat Ateşdağlı, Fatma Toptaş, Cansu Kurtcu, Günay Musayeva, Aydın Kurtoğlu, Sefa Doğanay, Çiğdem Batur ve Barış Arduç. 

 

 

Avusturya’nın başkenti Viyana’da gerçekleşecek yarışmada ‘Hour of the Wolf’ ile görücüye çıkacak olan Elnur’un şarkısına ilgi ise günden güne artıyor.

 

Elnur’a sahnede 2 dansçı eşlik edecek. Dansçılardan biri, Taylor Swift ve Celine Dion’un beğenisini kazanan ve İngiltere’nin ünlü dans yarışması ‘So You Think You can Dance’in birincisi Lucas McFarlane; diğeriyse Fransa’daki ‘X Factor’ yarışmasının eski koreografı Julia Spiesser! Sıradan bir aşk hikayesi izlemeyeceğiniz ve vahşi doğadan ilham alan bu çarpıcı dansın koreografıysa, performansıyla büyük alkış toplayan ve Eurovision Şarkı Yarışması 2012’yi birincilikle tamamlayan İsveçli Loreen’in koreografı Ambra Succi! Güçlü yorumcuya yarışmada 3 vokal eşlik edecek.

 

 

Elnur 21 Mayıs akşamı Viyana’da yarı finalde 11. sırada yarışacak. Final ise 23 Mayıs’ta gerçekleşecek.

Elnur’a oy vermek için sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz:

 

Sosyal Medya Hesapları:

facebook.com/elnurhuseynovofficialaz

twitter.com/lnrhsynv

instagram.com/elnur.huseynovofficial/

 

Elnur’u Destekyelen Ünlülerin Video’larında aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz:

 

https://youtu.be/npPmsvSm140

 

 

Klibin Türkçe versiyonunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=OtI0D2AvYBA

 

Klibin Orijinal versiyonunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

Elnur Huseynov- Eurovision 2015- ‘Hour of the Wolf’

https://www.youtube.com/watch?v=kYsj1fFE1Xw

 

Elnur’un Youtube Kanalı:

https://www.youtube.com/channel/UCBAprb85ECU7WV9M10-zLgg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.