Öne Çıkanlar Aleyna Tilki ilk albümünün de müjdesini verdi Venedik Film Zeynep Bastık yeni şarkı TikTokta yeni dönem Wimbledon Ozan Bayraşa Schiller ve Simge Akan Oza ve Ebru Oza kardeşler Kalbin Aksın Filistin destekçisi Balfour Deklarasyonunun Bilal Özcan Turgay Evren Kürt müziği Şimdi Yandık filmi Taner Ölmez Enfield ve Southwark MEDYA ÖDÜLLERİ Karele umut olalım Tuğba Özerk

Hadise ve Athena'dan 70 bin kişilik muhteşem konser

- Bu haber 114 kez okundu.

Hadise ve Athena'dan 70 bin kişilik muhteşem konser

Fanta Gençlik Festivali kapsamında Şanlıurfa'da sahne alan Hadise ileAthena hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Bu yıl 18 şehirde düzenlenecek olan festivalin Şanlıurfa etabı, GAP Arena Stadyumu otoparkında gerçekleştirildi. Müzikseverler, konsere saatler öncesinden geldi. Elazığ'da önce Athena'nın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden müzik severlerin coşkusu, Hadise'nin sahneye çıkmasıyla beraber adeta doruğa çıktı.Fanta Gençlik Festivali'nin 7'nci konseri GAP Arena Stadyumu Şenlik Alanı'nda yapıldı. Akşam saatlerinden itibaren konser alanını dolduran binlerce kişi, sanatçıların sahneye çıkmasını bekledi.

                      

Teknik aksaklıklar nedeniyle 1 saat gecikmeli başlayan konserde ilk olarak sahneye Athena grubu çıktı. Sevilen ve hareketli parçalarıyla hayranlarını coşturan grup üyelerinin seslendirdiği 'Urfalıyam ezelden' parçası uzun süre alkışlandı.

                       

Athena grubunun ardından sahneye çıkan Hadise ise parçaları ve dansıyla göz doldurdu. Şanlıurfa'ya ilk defa geldiğini ve şehre hayran kaldığını söyleyen Hadise'nin seslendirdiği parçalara hayranları da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.