Öne Çıkanlar Pantene Altın Kelebek Abay Kunanbayoğlu Sinek Lokanta Its Anatolia Alman müzik grubu Aile dizisi Kıvanç Tatlıtuğ londra Akan Oza kktc Dara Antik Kenti Londrada 19 Mayıs Atatürk Kate Winslet CSO Ada Ankara İngiltere ekonomisi Onurr Londra dj Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Ekin Su Londrada Barok Müzik Festivali MIKE TYSON

Kurtalan Ekspres'ten 'Göğe Selam'

- Bu haber 90 kez okundu.

Kurtalan Ekspres'ten 'Göğe Selam'

Aşık Mahsuni, Aşık Veysel, Bahadır Akkuzu, Sulh Manço, Cem Karaca, Kazım Koyuncu, Neşet Ertaş, Pir Sultan Abdal ve Yavuz Çetin gibi sanatçıların eserlerini seslendiren grup, hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Özellikle Kurtalan Ekspres solisti Can Bora Genç'in mikrofonsuz seslendirdiği Cem Karaca'ya ilişkin Dadaoğlu şarkısı seyircinin çok büyük beğenisini kazandı. 

 

Konserin ikinci bölümünde Sulh Manço'nun unutulmaz şarkısı Alla beni pulla beni ile başlayan Şevval Sam, daha akabinde Karadeniz türküleri, Türk sanat müziği eserleri ve arabesk şarkılara orijinal yorumlar getirerek Sulh Manço, Cem Karaca ve Kazım Koyuncu'nun eserlerini seslendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.