Öne Çıkanlar SÖYLEME G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı Resim Yarışması Nurşani İsyan Bayrağı Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu Nur Yerlitaş Nihan Akın Soner Arıca Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Antalya Altın Portakal Film Festivali Şarkıcı Fettah Can Şair İbrahim Dizlek Yabusame Muğla Şebnem Ferah Simge yeni şarkısı SİMGEDEN YENİ ŞARKI ingiltere Züccaciye Fenerbahçe

Monica Molina konser vermek için Türkiye'ye gelecek

Monica Molina konseri için neden Türkiye'yi seçti

- Bu haber 103 kez okundu.

Monica Molina konser vermek için Türkiye'ye gelecek

Yurdumuza gelen yüzlerce şarkıcı arasında bizlerle gönül bağı kuran, yurtdışındaki röportajlarında Türkiye'yi öve öve bitiremeyen İspanyol diva Monica Molina, çıkardığı tüm albümleri ile Türkiye'de büyük satış rakamlarına ulaşmaya devam ediyor. Biletleri haftalar öncesi tükenen konserleriyle büyük bir hayran kitlesi kazanan yıldız, İspanya'nın efsanevi şarkıcısı babası Antonio Molina'nın en önemli şarkılarını yeniden yorumladığı Mar Blanca albümden sonra şu sıralar stüdyoda kaydettiği albümünü piyasaya çıkarmadan önce Türkiye'de!

   

Monica Molina'nın şu ana kadar gerçekleştirdiği onlarca röportajda sürekli sorulan “Neden Türkiye sizin için önemli? “ sorusuna verdiği cevap ise çok açık: “Ben Türkiye’yi, Türkler beni çok seviyor... İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Orada olmak nefes almak ayrıcalık.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.