Öne Çıkanlar Aleyna Tilki ilk albümünün de müjdesini verdi Venedik Film Zeynep Bastık yeni şarkı TikTokta yeni dönem Wimbledon Ozan Bayraşa Schiller ve Simge Akan Oza ve Ebru Oza kardeşler Kalbin Aksın Filistin destekçisi Balfour Deklarasyonunun Bilal Özcan Turgay Evren Kürt müziği Şimdi Yandık filmi Taner Ölmez Enfield ve Southwark MEDYA ÖDÜLLERİ Karele umut olalım Tuğba Özerk

Robbie Williams hayranının kolunu kırdı

- Bu haber 81 kez okundu.

Robbie Williams hayranının kolunu kırdı

Williams, Newcastle Metro Radio Arena'da verdiği konser sırasında önce sahneyi bir podyum gibi kullanarak yürüyüşünü tamamladı, ardından hayranlarının elini sıkmak için eğilirken kalabalığın arasına düştü. Ünlü yıldız yine de şarkısına devam edip, sonunda da bir takla atarak şarkıyı bitirdi. Ancak şarkıcının, düşüş sırasında Margaret Nash isimli 52 yaşındaki bir hayranının kolunu kırdığı ortaya çıktı. Williams'ın sahneden kalabalığın arasına düşüşü sırasında mı yoksa takla attığı sırada mı bu kazaya sebep olduğu net değil ancak acılar içinde kıvranan Margaret Nash'ın sağ kolu boydan boya alçıya alındı. Williams'ın menajeri, kolu kırılan kişiyle iletişime geçildiğini söylese de Margaret Nash'in kızı Katie, şarkıcının annesinin üstüne düşüp kolunu kırmasına rağmen bir özür bile dilememesine isyan etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.