Öne Çıkanlar Leena Shindondola Rihanna Wimbledon Kozmetolog Survivor 2020 Leman Sam Murat Karahan şarkıcı Nilufer Yasemin Kay Allen Annem benden güzel Workers Cafe islington Türkçe Akustik Rock konseri Fly BuHerfly Viens Dans Ma Vie Hakan Tuna Fly Buerfly Çerkez mutfağı Kozmetolog londra Zeynep Bastık karsıyaka Barrus Londra Türk okuluna

Sena Şener 12 Mart’ta Zorlu PSM Sahnesi’nde Sevenleri İle Buluşuyor

Son dönem alternatif müziğin en güçlü isimlerinden Sena Şener,12 Mart’ta Zorlu PSM Atlantis Yapım işbirliğiyle gerçekleştirilen Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında Zorlu PSM Studio’da müzikseverlerle buluşuyor

- Bu haber 471 kez okundu.

Sena Şener 12 Mart’ta Zorlu PSM Sahnesi’nde  Sevenleri İle Buluşuyor

Son dönem alternatif müziğin en güçlü isimlerinden Sena Şener,12 Mart’ta Zorlu PSM Atlantis Yapım işbirliğiyle gerçekleştirilen Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında Zorlu PSM Studio’da müzikseverlerle buluşuyor.

15 yaşında internette şarkılarını paylaşarak müzik serüvenine başladı. “Bak Bana”, “Ona”, “Sevmemeliyiz”, “Dostum Değil Uykular”teklilerini yayımladı. Tüm şarkılarını kendi yazdığı ve düzenlediği Pasaj Müzik etiketli ilk albümü “İnsan Gelir İnsan Geçer”le bir süredir ipucular verdiği müzikal kişiliğini ortaya koydu. Kendi müziğindeki melankoliyi yorumladığı birçok İngilizce şarkıda da yansıtan Sena, Mahmut Orhan’la ‘Feel’, ‘Julius Abel’la Waiting On The Shore’ gibi kendi solo müzik yolculuğundan farklı çalışmalarda şarkı yazarı ve vokal olarak yer aldı.


Sena Şener’e konser performanslarında sahnede Ahmet Kamberoğlu (klavye), Saddler Samayoa (davul), Cihan Güvenç (bas gitar), Gökay Özvardar(elektro gitar) eşlik ediyor.

12 Mart Salı,21:00

Zorlu Psm Studio

Anahtar Kelimeler:
Sena Şener
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.