Öne Çıkanlar Kürt müziği Venedik Film Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu Pink Cemal Reşit Rey Konser Salonu Leyla Boztaş Eda Doğanay Sagopa Kajmer Londra Aslıhan Karalar Sena Şener Diplomat Travel

Tarkan hayranlarına müjde

- Bu haber 41 kez okundu.

Tarkan hayranlarına müjde

Bu yaz Harbiye Açıkhava’da konser verecek sanatçılar arasında ismi olmayan Tarkan; hayranlarını merakta bıraktı. Ancak ünlü sanatçının, bu sene de Açıkhava’da hayranlarına müzik ziyafeti yaşatacağı öğrenildi. Geçen yıllarda olduğu gibi yine ağustos ayının son günleri ile eylülün ilk haftasında Açıkhava’da bir dizi konser verecek. Tarkan; İskender Paydaş’la birlikte seslendirdiği şarkıyı da ilk kez Açıkhava’da söyleyecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.