Avrupa Ajansı AVA -Lezzet yolculuğuna başlayan Lawin Kitchen’ın ortaklarından Kemal Külahçı’nın ev sahipliğini yaptığı açılışa; Haringey Belediye Başkanı Ahmed Mahbub, Enfield Belediyesi Çevre ve Şehircilik Kabine Üyesi Sabri Özaydın, Haringey eski Belediye Başkanı Ali Gül Özbek ve çok sayıda davetli katılarak kurdele kesti.
Akdeniz’in Sıcaklığı Enfield’e Taşındı
Londra’nın gastronomi dünyası bugün yeni bir renkle tanıştı. Akdeniz’in sıcaklığını, lezzetini ve misafirperverlik ruhunu Londra’nın çok kültürlü yapısıyla buluşturmayı amaçlayan Lawin Kitchen, açılışının ilk dakikalarından itibaren yoğun ilgi gördü.
Açılış Töreninde Yoğun Katılım
Açılış töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Protokol üyeleri, toplumun girişimci ruhuna dikkat çekerken, #Enfield ve çevresine kazandırılan her işletmenin ekonomik ve sosyal katkısının önemine vurgu yaptı.
Kurdele kesiminin ardından misafirlere Akdeniz mutfağının özgün tatlarından örnekler ikram edildi. Davetliler, hem atmosferi hem de sunulan lezzetleri olumlu değerlendirdi.
Kemal Kulahci Lawin Kitchen
Kemal Külahçı’dan Değerlendirme
İşletme ortağı Kemal Külahçı, uzun süredir üzerinde çalıştıkları #Lawin Kitchen’ın bugün resmen hizmete girmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Restoranın yalnızca bir yemek mekânı değil; insanların bir araya geldiği, bağ kurduğu ve Akdeniz sıcaklığını hissettiği bir yer olmasını hedeflediklerini ifade etti.
İLETİŞİM BİLGİLERİ
📍 Adres:
314–316 High Street, Enfield, EN3 4HF
📞 Telefon:
0208 374 1924
🌐 Web:
www.lawinkitchen.co.uk
📸 Instagram:
@lawinkitchen





