Öne Çıkanlar HANAU KATLİAMINI Aşk Adası TÜİK Ayhan Işık Burak Yılmaz Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın AĞIR ROMANTİK Azra Akın Anadolu Nefesli Beşlisi Cansu Kovancı Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Cem Yılmaz Londra gosterisi Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran Fıccın

LOB’IN International'dan Fahri ve Fehim Ustaoğlu’na bir ödül daha

LOB’IN INTERNATIONAL Türk iş dünyasının yurt dışına açılması için yapmış olduğu başarılı çalışmalar neticesinde bir kez daha ödüle layık görüldü.

- Bu haber 622 kez okundu.

LOB’IN International'dan Fahri ve Fehim Ustaoğlu’na bir ödül daha

1988 yılında Türkiye’nin ilk Tüketici Dergisi ile tüketicinin bilinçlenmesi, tüketici haklarının yaygınlaştırılması ve kalitenin yükseltilmesi için 34  yıldır  yurtiçinde ve yurtdışında çalışmalar yapan  “LOB’IN INTERNATIONAL (Leaders Of Branding Intelligence Summit ) ; Türk iş dünyasının yurt dışına açılması için yapmış olduğu başarılı çalışmalar neticesinde bir kez daha ödüle layık görüldü. İş, spor, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılımlarıyla gerçekleşen BHT Clinick Moon life Ödülleri töreninde  Lobin International adına ödül Lobin yönetim kurulu başkanı Fahri Ustaoğlu ve Lobin yönetim kurulu üyesi Fehim Ustaoğlu’na takdim edildi. 

Gece Ozan Doğulu orkestrasının konseriyle başlayıp Gülben Ergen konseriyle devam etti.Orhan Gencebay ,Hande Yener, Uğur Dündar , Fatih Ürek ,Reşat Bahat  gecede ödül alan isimler arasındaydı.

Ödüle layık görülen Fahri Ustaoğlu , Türk ekonomisinin büyümesi için ihracat şarttır. Uluslararası ihracat bağlantılarına ulaşmak bireysel olarak zor olabilir ama biz Amerika başta olmak üzere dünyanın bir çok yerinde iş birliği toplantıları düzenleyerek Türk iş dünyasını yurtdışındaki kurumlarla tanıştırıyor , iş birliği imkanları sunuyoruz . “dedi

Fehim Ustaoğlu ise “ 18 Aralık 2021 tarihinde İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleştireceğimiz 16.Avrupa Kalite Zirvesine büyüme hedefinde olan tüm iş dünyasını temsilcileri davet ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.