Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Bodrumda Ortakent Kazablanka Palestine Action Fikri Ataoğlu

Kate Middleton'dan hissettiklerinizi paylaşın çağrısı

Kate Middleton ve Prens William, Ruh sağlığına karşı farkındalık yaratma haftası kapsamında yaptıkları çağrıda; herkesi hissettiklerini ailesi ve arkadaşlarıyla korkmadan dürüstçe paylaşmaya davet etti.

- Bu haber 551 kez okundu.

Kate Middleton'dan hissettiklerinizi paylaşın çağrısı

İngiltere'de Ruh sağlığına karşı farkındalık yaratma haftasını kutlayan Cambridge Düşesi Kate Middleton ve Prens William, hafta başında Instagram hesaplarından paylaştıkları video ile çağrıda bulundu.

SORUNLARA DİKKAT ÇEKİLDİ

Dua Lipa ve David Tennant gibi yıldızların da yer aldığı videoda özellikle corona virüs pandemisinden kaynaklanan stres bozukluğu ve anksiyete gibi sorunlara dikkat çekildi. Video aynı zamanda İngiltere'de belli radyo kanallarından da yayınlandı.

"YARDIMCI OLABİLİRİZ"

Cambridge Düşesi Kate Middleton, herkesi hissettiklerini ailesi ve arkadaşlarıyla korkmadan dürüstçe paylaşmaya davet etti:  Çevremizdeki insanları düşünceleri dile getirme konusunda yüreklendirmeliyiz, hiç kimseyi yargılamadan herkese içtenlikle yardımcı olabiliriz.

"BİRBİRİMİZE BAĞLIYIZ"

Prens William ise, "Hepimiz birbirimize bağlıyız aslında ve kimi zaman nasıl hissettiğini dile getirmek hem senin hem de çevrendeki insanların rahatlamasını sağlayabilir, bu yüzden bir arada olup birbirimizi desteklememiz gerekiyor" dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Kate Middleton
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.