Öne Çıkanlar Bahattin Gemici Numberone TV Southampton FCnin Nazlı Tosunoğl Yarışması İngiliz turizm İngiltere Türk Toplumu Futbol SHAME Konkurt Pop müziğin Yeşilçamın Nurşani Mark Eliyahu londra Londra Kıbrıs Türk Kültür Japon modacı Kenzo Birleşmiş Milletler Yaratıcı Şehirler Ağı UCCN GASTRONOMİ FESTİVALİ

Londra'dan yapılacak Balkan turunda Atatürk'ün izleri takip edilecek

Londra merkezli Majesty UK Travel, Atatürk'ün izinde Balkan Gezileri isimli bir proje başlatıyor. Atatürk'ün doğduğu, yaşadığı ve eğitim gördüğü coğrafyaya yolculuga çıkılacak.

- Bu haber 1350 kez okundu.

Londra'dan yapılacak Balkan turunda Atatürk'ün izleri takip edilecek

MAJESTY UK Travel BALKAN TURU ve ATATÜRK'ÜN BALKAN İZLERİ. Londra merkezli Majesty UK Travel,  Atatürk'ün izinde Balkan Gezileri isimli bir proje başlatıyor. Atatürk'ün doğduğu, yaşadığı ve eğitim gördüğü coğrafyaya yolculuga çıkılacak.Majesty UK Travel geziyi şöyle açıkladı: Bu projemiz dernek, vakıf vb. kurumlar kendi bünyelerindeki üyelere duyurup belirli bir sayıya ulaştıktan sonra gerçekleşecek.Projenin amacı, mevcut katılımla dernek ve kurumlara maddi ve manevi destek sağlamak, sosyal ve kültürel bağlarımızı güçlendirmektir. Bu tur ile birlikte sadece Atatürk'ün Balkan izlerini değil, aynı zamanda Balkan cografyasının büyüleyici atmosferini de keşfetme imkanı bulacaksınız. Adriyatik Denizi ve Dalmaçya kıyıları boyunca uzanan eşsiz koylar, şehirler ve lezzetleri sizi büyüleyecek.

Atatürk'ün Balkan Coğrafyası


Londra merkezli Majesty UK Travel ile Atatürk'ün hayatını bağladığı Balkan coğrafyasına şahitlik edeceğiniz bu turda o döneme dair benzersiz bilgiler edineceksiniz. Bu özel gezi sadece Atatürk'ün izinde bir yolculuk değil, aynı zamanda Türk kültürünün Balkan cografyasındaki etkileşimini keşfetme firsatı sunacak."

BALKAN TURU VE ATATÜRK`ÜN BALKAN İZLERİ

Majesty Uk Travel ile ATATÜRK'ÜN izinde Balkanlara yolculuk. Avrupa'nın birçok ülkesinden 20'den fazla derneğin katılımı ile Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı şerefine, aynı zamanda Türkiye'nin büyük lideri Mustafa Kemal Atatürk'ün doğduğu, büyüdüğü ve eğitim aldığı Balkan coğrafyasını keşfetmek amacıyla bir Balkan Turu projesi gerçekleşecek.Bir rüyanın adıdır Balkanlar... Bazen hüzünle anarız adını, bazen özlemle fakat çoğu zaman bir heves vardır içimizde. Mustafa Kemal Atatürk'ün doğduğu Selanik, askeri idadiye gittiği manastır, sokaklarında dolaştığı Ohrid... Balkanlar, tarihimize dokunduğumuz ve Atatürk'e dair sayısız hatıra bulduğumuz özel bir coğrafya. Bu seyahat sayesinde aynı zamanda Adriyatik Denizi'nin ve Dalmaçya kıyılarının muhteşem manzaralarına doyacaksınız. Balkanlar'ın lezzetli mutfağı ve zengin kültürü ile birlikte unutulmaz anılar biriktireceksiniz.

Geziye katılmak isteyen dernek, vakıf ve kurumlar için iletişim bilgileri 


MAJESTY UK TRAVEL
[email protected]
www.majestyuk.co.uk
07568920307
02070975797

YENİ SEZON PROMOSYONLU TURLAR İÇİN TIKLAYINIZ 

2024 PROMOSYONLU TURLAR


Majesty UK Travel 2024 Sezonu Promosyonlu Turları açıkladı ve  şöyle tanımladı:  "Turlarımızın birçoğu her şey dahil sistemi ile hizmet veriyor. Yani, size satılan tur hizmetinin içerisinde bulunan "ekstra tur" diye tabir edilen turlarımızın %90'dan fazlası ödediğiniz rakamın içerisine dahil edilmiş şekilde size sunulmuştur. En iyi tur programı ve en uygun rakamlarla müşteri memnuniyetini artırmaya devam ediyoruz. Her zaman söylüyoruz, en iyi reklamımız müşteri memnuniyetimizdir. İddia ediyoruz ki, profesyonel rehber kadromuz, en iyi tur programı, seçilen otellerin kalitesi, transferler ve fiyat performans konusunda yüksek puan alan bir şirketiz. Turlarımıza Avrupa'nın her yerinden katılma imkanınız bulunuyor." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.