Öne Çıkanlar Empati Mabel Matize ait Abay Kunanbayoğlu Erkenci Kuş Anadolu Ateşi londra Sinek Lokanta Youtube ve Apple Music Zeynep Bastıkın Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro oyunu Seher ile Ali tiyatro Wimbledon Türk Tiyatro Anadolu yemekleriyle MAJESTY UK Travel Rishko Güzellik Merkezi Bir Şehri Sevmek Psychedelic Dünyası Akan Oza italya YTB PSA testi

Sema Günay tasarımı Kitap Elbise'yi İnce belli global model Dilek Kaya giydi

ÜNLÜ SANATÇI SEMA GÜNAY, DENİS DİDEROT‘DAN İLHAM ALDI VE TASARLADI. MODEL DİLEK KAYA GİYDİ, KİTAP GİBİ KADIN OLARAK TARİHE KAZINDI.

- Bu haber 413 kez okundu.

Sema Günay tasarımı Kitap Elbise'yi İnce belli global model Dilek Kaya giydi

Kitap Elbise” ile her zaman olduğu gibi Modayı kültürel ve Entellektüel boyuta taşıyan Sema Günay tasarımını giyen sunucu, oyuncu,en İnce belli global model Dilek Kaya ,sanki Kitap gibi bir kadın betimlemesinin son sahibi oldu. Aynı zamanda yazar ve DJ olan Sema Günay,bu kez giyilebilir sanat çalışmasında Filozof Denis Diderot’un “Eski sabahlığım için pişmanlık”adlı eserini betimledi.Yazdığı iki kitabın sonuncusu olan Megas Alexander-i Zülkarneyn ve Anatolian Kristali’nin Tılsımı’nı da tescilledi. Sadece 10 adet özel seri olarak basılacak kitabın içerisinde orijinal ve imzalı el çizimleri olacağını ve tanesinin 10000tl gibi bir rakam ile koleksiyonluk sanat eseri statüsünde satışa çıkarılacağını açıkladı. 

Bu yıl.5.kez  Atakan Taşur Tarafından düzenlenen kardeşlik ödüllerinde Oktay Kaynarca gibi çok sayıda ünlü ismin ödül aldığı gecede,kısa bir bölüm sunuculukta yapan model, emsalsiz çalışmaları için tercih ettiği Sema Günay’ın sanatsal tasarımları ile hem seyirlik hem müzelik olmayı hakediyor.Yaklaşık 10 yıldır Ünlü moda fotoğrafçısı Serdar Gözen ile çalışan ekip bir müddet “Beyin Salatası”adlı bir YouTube programı hazırlamıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sema Günay 1 yıl önce

Avrupa radyo