Öne Çıkanlar Barbie KültürSanat İtalya Luna Aliyeva Katy Perry Kristen Stewart DOB Direk Dansı Greta Gerwig İngiltere parlementosunda bayram İngiltere parlementosunda Londra Turkiye Türk güzel Ekin Su PSA testi EartH Hackney Grand Tarabya Hotel ingiltere Diş sorunu HOME OFFICE Ece Dağıstan Tina Turner

Sema Günay, bestesi Araftayım Yar ile hayalini gerçekleştirdi

Sema Günay, Zamansız bestesi Araftayım Yar ile Tüm dijital platformlarda yerini aldı. Orhan Gencebay ve Şahin Özer'den tebrik    

- Bu haber 93 kez okundu.

Sema Günay, bestesi Araftayım Yar ile hayalini gerçekleştirdi

Sema Günay, Zamansız bestesi Araftayım Yar ile Tüm dijital platformlarda yerini aldı. Sözü ve müziği kendisine ait olan”Araftayım Yar” bestesi ile en büyük hayalini gerçekleştiren ünlü sanatçı ve DJ Sema Günay şunları söyledi: "Sayın Orhan Gencebay ‘ı Etiler’de tesadüfen bir restaurantta görmüştüm ve fotoğraf çektirmek istedim ve  eserimden bahsetmiştim. Nezaket ve tebessüm ile beni dinledi ve eseri dinlememiş olduğu halde tebrik etti ve başarılar diledi. Bunun bir mucize olduğuna bir gün gerçekleşeceğine inanmıştım. Ancak insan olarak yine de sonrasında her vazgeçtiğimde ise Sayın Şahin Özer ya arar ya da mesaj atar, bekliyoruz klibi ve aranjeyi  derdi." 
 
 

Sema Günay: "Ünlü aranjörüm Hakan Süersan, sesim üzerinde oynama yapmak istemedi çünkü olumlu gördü ve  çok başarılı bir çalışma yürüttü. 
Şahsi vazgeçmelerim yüzünden teklinin çıkması yaklaşık dört yıl, stüdyo okuması 1 saat sürdü.Ben vazgeçtim onlar vazgeçmedi ,daima aradılar ve sordular. Türk Müzik piyasanda tarih yazmış olan Usta imza Sayın Şahin Özer hiç vazgeçmedi, daima destekledi .Haklarını asla ödeyemem.Takdir ve tebrik eden, beğenilerini sunan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum .Klibi de Boğaziçi köyü ,Milas’ta çektik ve Sertaç Sancaklı imzası taşımakta ve dron ile hazırladı. Sanat yönetmenliği şahsıma aittir.Kostüm de tamamen kendi el emeğim ve tasarımım.Eser tüm dijital platformlarda yayındadır ,film müziği ve stadyumlarda tezahürat müziği olması hayalleriminde bir gün gerçekleşeceğine inanıyorum ve remix hali ile tüm klüplerde çalınmasını diliyorum"  dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sema Günay 3 ay önce

Her zaman sanat ve sanatçının yanında olan Avrupa Gazete-Avrupa Radyo saygı ve teşekkürlerimle

Misafir Avatar
AVRUPA 3 ay önce @Sema Günay

TEŞEKKÜR EDERİZ

Beğenmedim! (0)