Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Bodrumda Ortakent Kazablanka Palestine Action Fikri Ataoğlu

ZUHAL OLCAY BURAK SERGEN'LE YENİDEN TİYATRO'DA

ZUHAL OLCAY 8 YIL SONRA YENİDEN TİYATRO SAHNESİ'NDE

- Bu haber 964 kez okundu.

ZUHAL OLCAY BURAK SERGEN'LE YENİDEN TİYATRO'DA

ZUHAL Olcay yeniden tiyatro sahnesine geri dönüyor. En son 2009 yılında “Şöhret” adlı oyunda rol alan Olcay, yeniden tiyatro sahnesinde izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Ünlü oyuncu ve şarkıcı, 8 yıl aradan sonra Olcay Işıl Kasapoğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği “Aşk Halleri” adlı oyunda rol olacak. İki kişilik oyunda Olcay’a ünlü oyuncu Burak Sergen eşlik edecek.

 

 

Hollandalı yazar Maria Goos’un imzasını taşıyan oyun ilk olarak 30 Kasım’da İzmir’de Karşıyaka Hikmet Şimşek Sanat Merkezinde prömiyer yapacak. Oyunun İstanbul galası ise Artı Sahne Mecidiyeköy'de 4 Aralık’ta düzenlenecek. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.