Öne Çıkanlar Barbie KültürSanat İtalya Ramazan Londra Türk gece Dünya Prömiyeri MODEL HANDE ARAS Luna Aliyeva Katy Perry Kristen Stewart DOB ÇEVRİMİÇİ Direk Dansı Yolanthe Cabau Greta Gerwig İngiltere parlementosunda bayram İngiltere parlementosunda Londra Turkiye Romada özel ödüle Halil Ergün

Fenerbahçe London'dan Türkmenköy'e yarım düzine tarifesi

Fenerbahçe London, bu hafta Türkmenköy'ü 6-0 mağlup ederek 35 yaş Veteranlar Ligi'nde harika bir performans sergiledi.

- Bu haber 151 kez okundu.

Fenerbahçe London'dan Türkmenköy'e yarım düzine tarifesi

AVRUPA AJANSI (AVA) AVRUPA GAZETESİ SPOR-İngiltere'nin başkenti Londra'da 35 yaş Veteranlar Ligi maçları heyacnla devam ediyor.  Fenerbahçe London'dan Türkmenköy'e yarım düzine tarifesi... Maç boyunca üstün bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe London ekibi, Ali Yıldırım'ın mükemmel performansıyla rakiplerine nefes aldırmadı. Maçın ilk yarısında 0-0 eşitlikle devam eden mücadelede, Ali Yıldırım attığı iki muazzam golle takımına öne geçti ve maçın kilidini açtı. Bu goller, Fenerbahçe London'un oyun planını etkili bir şekilde hayata geçirmesine olanak sağladı. İkinci yarıda ise sahne Stefan'ın oldu. Stefan, attığı iki golle takımının skoru 4-0'a getirmesinde başrol oynadı. Ardından Abdulrizak ve Uğur'un kaydettiği gollerle Fenerbahçe London, müsabakadan 6-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe London ekibi, oyun disiplini, etkili hücum ve sağlam savunma stratejisiyle dikkat çekti. Maç sonrası yapılan açıklamalarda, takımın başarısı için birlikte çalışmanın önemi vurgulandı. Oyuncular, taraftarlarına destekleri için teşekkür etti ve bir sonraki maça odaklanacaklarını belirtti.

Fenerbahçe London, 35+ Veteranlar Ligi'nde sergilediği bu üstün performansla rakiplerine gözdağı verirken, taraftarlarını da gururlandırdı. Bir sonraki maçta da aynı tempo ve coşkuyla mücadele etmeyi hedefleyen ekip, ligdeki başarı çıtasını daha da yukarı taşıma adına umut veriyor. Sampiyonluk icin Yeni Bogazici ile puan farkini 3 e indiren Fererbahce London final macinda da onlari yenip kupaya alacagindan emin...

Haftanın maçı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Celik 4 ay önce

Gecekten super bir macti Londra FB yi kimse kolay kolay yenemez