Öne Çıkanlar Barbie KültürSanat İtalya Kristen Stewart Direk Dansı Greta Gerwig İngiltere parlementosunda bayram İngiltere parlementosunda Londra Turkiye Türk güzel Ekin Su PSA testi EartH Hackney ingiltere Diş sorunu HOME OFFICE Tina Turner İsveç Eurovision 2023ü kazandı Canavar single Zülfü Livaneli şarkılarıyla Karlı Kayın Ormanı Jamal Aliyev

Derman'ın yıllık genel kurul toplantısı Stoke Newington'da    

İngiltere'de yaşayan gençlerin yaşadığı psikolojik sağlık problemleri konuşulacağı toplantı Kuzey Londra'da Stoke Newington'da

- Bu haber 51 kez okundu.

Derman'ın yıllık genel kurul toplantısı Stoke Newington'da    

AVRUPA AJANSI (AVA) AVRUPA GAZETE/İNGİLTERE - DERMAN, 1991’den beri Londra’da toplumlarımızın dertlerine olmaya  çalışıyor. Derman'dan yapılan açıklamaya göre, Derman'ın yıllık genel kurul toplantısı 24 Kasım’da Stoke Newington bölgesinde yapılacak. Toplantı, St Paul’s Church kilisesinde 24 Kasım 2023 tarihinde Cuma günü Saat 10:30 ile 14:30 arasında olacak. Derman Yönetim Kurulu Başkanı, Dr Adam Forman, East London Foundation Trust’ın Hackney Bölgesi Ruh Sağlığı Direktörü, Jed Francique ve Derman Genel Müdürü, Zafer Kurşun açılış konuşmalarını yapacak. Arkasından Yıllık Genel Kurul Toplantısına geçilecek.

Derman’ın Ruh Sağlığı Servisleri Müdürü Mahir Güden

Yıllık Genel Kurul Toplantısı sonrasında saat 11.45-13.00 arasında İngiltere'de yaşayan Türk ve Kürt gençlerinin yaşadığı psikolojik sağlık problemleri ve aileler nasıl yaklaşmalı? konusunu Derman’ın Ruh Sağlığı Servisleri Müdürü Mahir Güden konuşulacak. Sonrasında soru ve cevap bölümüne geçilecek. Geleneksel Türk ve Kürt Müzik konseri eşiliğinde öğle yemeği ile toplantı kapanacak.

Derman Genel Müdürü Zafer Kurşun'dan topluma davet

Derman Genel Müdürü Zafer Kurşun, genel kurul öncesi Avrupa Ajansı ve Avrupa Gazetesine şunları söyledi. 

Kurşun: "Pandemi sonrasının devam eden etkilerine, gittikçe artan hayat pahalılığı ve 2023’ün başlarında Türkiye’de meydana gelen deprem felakatinin burada-Kuzey Londra’daki-toplumlarımız üzerindeki olumsuz etkilerine rağmen; Türk ve Kürt toplumlarının çok ihtiyaç duydukları sağlık ve bakım servislerimizi sunmaya devam ettik. Gönüllülerde dahil bütün çalışanlarımız çok özverili bir şekilde çalışarak toplumlarımız bu zor zamanlarda yanında oldular ve onlara sorunlarının çözümünde yardım etmeye çalıştılar. Derman, misyonu ve viziyonuna uygun olarak ana servislerininin kapasitesini bu zor dönemde de artırarak devam ettirdi. Derman olarak 2022-23 boyunca özverili ve bütün zorluklara ğöğüs gererek; finansal destek aldığımız ve ayrıca birlikte ortak çalışmalarda bulunduğumuz diğer bütün kurum ve kuruluşlarla da yakından çalışarak servislerimizi kullanan kişilerin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştık." 

Yıllık olağan genel kurul toplantısıyla ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz 0207 613 5944 nolu numarayı arayabilirsiniz veya [email protected] adresine email yazarak ulaşabilirsiniz. Toplantının yapılacağı St Paul’s Church kilisesi adresi:  St Paul’s, West Hackney) Stoke Newington Road, London N16 7UE
Derman

1991 yılında Hackney'de yerel mahalle doktorları ve sağlık müdürlüğü ortaklığı ile kurulmuştur. Derman Hackney‛de yaşayan ve çoğunlukla göçmen olan Kürt, Türk, Kıbrıslı Türk halkına değişik sağlık alanlarında genel olarak Hackney, Londra‛da servisler sunmaktadır. Derman olarak inançları, politik düşünceleri ve etnik kimlikleri ne olursa olsun toplumuzun herkesiminden gelen insanlara eşit biçimde profesyonel bir servis sunuyor. Kişilere ve onların ailelerine sunduğumuz başlıca servisler; Sağlık Danışmanlığı, Ruh Sağlığını Destekleme ve Geliştirme, Konuşma ile Terapi ve Sosyal Haklar Danışmanlığı.

Anahtar Kelimeler:
DermanZafer Kurşun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.