Öne Çıkanlar Viens Dans Ma Vie Kuşum Şahsenem Ezhel Hakan Tuna Fly Buerfly Ebru Keskin Kimdir BİRLEŞİK KRALLIK Tuluyhan Uğurlu Yaşar Gümüş San Marino serhat Contra ve Anil Piyancı Çağla Şikel programı Cem Yılmaz Büyük Anafarta Köyü Yunus Dalgıç Dolphin Connection Fenerbahçe London taraftar topluluğu londra terzi londra halı enfield ev tekstil

Unicef, Türkiye ve Suriye Depremi yararına Emre Tamer defilesi 

Yaşamını Londra'da sürdüren İzmirli ünlü tasarımcı Emre Tamer, Londra Moda Haftasına paralel özel etkinlik bünyesinde büyük bir defile gerçekleştirdi.

- Bu haber 227 kez okundu.

Unicef, Türkiye ve Suriye Depremi yararına Emre Tamer defilesi 

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-Unicef Türkiye ve Suriye Depremi yararına Emre Tamer defilesiLONDRA MODA HAFTASI’NDA EMRE TAMER’DEN THE TEMPLE OF ARTEMIS DEFİLESİ. Yaşamını Londra'da sürdüren İzmirli ünlü tasarımcı Emre Tamer 19 Şubat'ta Londra Moda Haftasına paralel özel etkinlik bünyesinde büyük bir defile gerçekleştirdi. Londra'da yaşayan moda ve sanat danışmanı , Z.E.O events in kurucusu ve TUBAC ın başkanı Zeynep Öber’in organize ettiği defile yoğun bir ilgi gördü.

Yaşanan Türkiye ve Suriye büyük deprem sonrası Emre Tamer ve Zeynep Ober defileyi UNICEF aracılığı ile depremden etkilenen cocuklar yararına yaptılar. Emre Tamer defilede sunduğu koleksiyonunu memleketi Ege,  İzmir sınırları içinde yer alan Dünyanın 7 Harikasından biri olan Efes Antik Kentindeki Artemis Tapınağı ve Kibele Heykelinden ilham alarak hazırladı.

İzmirli ünlü tasarımcı Emre Tamer ve dünyaca tanınan moda danışmanı Zeynep Öber ,dünyanın en önemli moda haftalarından biri olan Londra Moda Haftasında İzmir'in böyle güzel bir tanıtımını yapmaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını belirttiler ve defile ile depremi yaşadığımız bu zor günlerde deprem bölgesini maddi ve manevi desteklemek istediklerini söylediler.Londra’nın merkezi Waterloo semtinde büyük ve tarihi bir mekanda gerceklesen  etkinliğe içlerinde bürokratların, sanatçıların ve moda dünyasından ünlü isimlerin olduğu büyük bir katılım oldu. Zeynep Ober defile öncesi yaptığı anlamlı konuşmada defileye katılan herkese ve sponsorlara , depremzedelere maddi yardım yapmak için bulundukları katkılar için teşekkür etti ve depremden hayatlarını kaybedenler için misafirleri 1 dakika saygı durusuna davet etti. 

Defile X Factor yarışmasıyla dünya çapında tanınan Ingiliz Top Model Chloe Jasmine ‘in söylediği UNICEF için bestelenmiş One love şarkısı ile başladı. 

Ardından 2018 Türkiye güzeli, top model Şevval Şahin, 2022 Monaco güzeli  top model Angelina Kali, Sri Lanka güzeli Ornella Günesekere, ünlü İngiliz şarkıcı ve manken Chloe Jasmine’in de içinde bulunduğu birçok ünlü manken Emre Tamer'in defilesi için podyuma çıktı. Defile sonunda ana sponsorlara birer plaket sunuldu. Defilenin ana sponsorları Dent Royal, Erdener Tamer, Prenses Textile olarak açıklandı. Hakan Köse London da saç sponsorluğunu üstlenerek ana sponsorlara katıldı. Konuklar defile sonrası yine aynı mekanda gece geç saatlere kadar  Zeynep Öber’in kurucusu olduğu Topkapı London organizasyonunun düzenlediği  After Networking party ye katıldılar. 

Emre Tamer kimdir:

Sanat egitimini Viyana Guzel Sanatlar Universitesinde iki ayri master programiyla tamamlayan Tamer egitimi sonrasi 3 kitada ve 5 ulkede uluslarasi bir kariyer yapti. Singapur’ da Raffles Universitesinde ogretim gorevlisi olarak calismasi sonrasi New York ‘ta Three Asfour da tasarimci olarak calisti. Londra’ ya tasinmasi sonrasi kendi markasi Emre Tamer-London ‘u kurdu. Surdurulebilir bir cizgisi olan markasi kendi el boyama desen tasarimlari, avant-garde yaklasimi ile taniniyor. 

Tasarimlari su an Londra ‘da ve Dubai’de  5 ayri magazada satiliyor. 

Tamer ayni zamanda bircok kirmizi hali kostumu tasarlamis ve 2022 Cannes Film Festivali unlu oyuncu Wilma Elles icin tasarladigi ozel elbise Italyan Vanity Fair Dergisi tarafindan senenin en iyi ilk 5 elbisesi arasina girmistir.

Zeynep Ober kimdir :

Yasamini Londra’da surduren Zeynep Ober, uzun yollardir moda ve sanat danismanligi yapmaktadir. Textilci  bir aileden gelen Ober. Isvicre ve Ingiltere’de egitimini tamamladiktan sonra uzun yillar moda dunyasinda calismis ve Ingiltere’ye yerlestikten sonra moda danismanligi yaparak bir cok tasarimciyla calismis ve dunya capinda taninmaktadir.Emre Tamer markasinin da kurulmasin da Zeynep Ober buyuk bir rol almaktadir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
unicef 1 yıl önce

thank you