Öne Çıkanlar HANAU KATLİAMINI Aşk Adası TÜİK Ayhan Işık Burak Yılmaz Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın AĞIR ROMANTİK Azra Akın Anadolu Nefesli Beşlisi Cansu Kovancı Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Cem Yılmaz Londra gosterisi Sinek Lokanta Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran

Dört gün süren Balkan seyahati sonrası yazılan şarkı Yalan

​GECE YOLCULARI YENİ SİNGLE ÇALIŞMALARI YALAN

- Bu haber 578 kez okundu.

Dört gün süren Balkan seyahati sonrası yazılan şarkı Yalan

AVRUPA RADYO-Gece Yolcuları, 2015 yılında yayınladıkları son single çalışmasının ardından iki yıllık suskunluğunu “Yalan” ile bozuyor. 21 Aralık Perşembe günü Soner Sarıkabadayı'nın yapımcılığında, Pdnd Müzik etiketiyle dijital müzik platformlarında yayınlanacak şarkının sözleri Uğur Arslantürkoğlu'na, müziği Edis İlhan'a, düzenlemesi ise Özer Dönerkaya'ya ait.Bugüne kadar "Unut Beni", "Meyhaneler Sen", "Neden?", "Affedecek Misin?" gibi pek çok hit şarkıya imza atan Gece Yolcuları’nın yeni single’ı “Yalan”ın video klip yönetmenliğini Işıl Reina yaptı. Dört gün süren Balkan seyahati sonrası yazılan şarkı: “Yalan”

 

Şarkı 2015 yazında Edis İlhan ve Uğur Arslantürkoğlu’nun birlikte biraz kafa dinlemek biraz da tatil yapmak için Balkanlar’da yaptıkları tatilin sonunda ortaya çıktı. Yerel müzisyenlerle vakit geçirip müzik yapan ikili, gezdikleri dört farklı şehrin ruhlarındaki etkileri sonunda Edis İlhan’ın yaptığı bestenin üzerine Uğur Arslantürkoğlu sözlerini yazması “Yalan” gibi farklı bir şarkının Gece Yolcuları’nın repertuarına katılmasını sağladı.

 

Müzik otoriteleri tarafından Türkiye’nin en iyi erkek vokallerinden biri olarak gösterilen Gece Yolcuları’nın solisti Edis İlhan; “Şarkıları radyolarda en çok çalan ve bir numara olan grup olduklarını ve Yalan single için de aynı başarıya ulaşacaklarına inandığını” söyledi.

 

Yayınladıkları şarkılarla büyük kitleler tarafından sevilen Gece Yolcuları, Balkan enstürmanlarının konuk olduğu eğlence limiti yüksek yeni şarkıları “Yalan” ile dinleyicisini 2018 yılında yayınlanacak albüm öncesi çok eğlendirecek ve şaşırtacak.

 

GECE YOLCULARI                                                   

 

Vokal: Edis ilhan

Gitar: Ugur Arslantürkoglu

Gitar: Umut Yıldız 

Bas Gitar: Orkun Gezer

Davul: Deniz Kaymaraz

 

YALAN

 

Düzenleme: Özer Dönerkaya

Gitarlar klavyeler: Özer Dönerkaya 

Bass: Orkun Gezer 

Back Vokaller: Edis ilhan

 

Konuk Müzisyenler 

Saksafon: Göksun Çavdar

Trombon: Hasan Gözetlik

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.