Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Milano italya Almanyanın Hanau Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla LAMBO İrlanda Bodrumda Ortakent

Mustafa Akay'ın yeni single şarkısı Beyaz Güvercin kliplendi

Mustafa Akay, "Beyaz Güvercin" adlı yeni single çalışmasını "Yücelen Müzik" etiketiyle müzik dinleyicisiyle buluşturdu.

- Bu haber 576 kez okundu.

Mustafa Akay'ın yeni single şarkısı Beyaz Güvercin kliplendi

Mustafa Akay, "Beyaz Güvercin" adını verdiği yeni single şarkısını Bodrum'un Torba Koyu'nda Cem Şimşek yönetmenliğinde kliplendirdi. Görüntü yönetmenliğini Yasin Akça'nın üstlendiği klibin çekimleri gün doğumunda, Bodrum manzarasına karşı gerçekleştirildi.

Sözü ve müziği Mustafa Akay'a ait olan "Beyaz Güvercin" adlı şarkının aranjesine Ömercan Özüaydın imza attı. Kayıtları EmRec Stüdyo'da alınan şarkının, canlı enstrüman kayıtlarına yaylılarda İstanbul Strings imza attı. Şarkının canlı enstrüman kayıtlarında; çello, Timur Atasever, bass gitar Şafak Kocadağ, gitar ise Ömercan Özüaydın tarafından çalındı.

Mix ve mastering çalışması Özgür Yurtoğlu tarafından yapıldı. Single fotoğrafları için Mehmet Cihan Oyuktaş 'ın objektifine poz veren Mustafa Akay 'ın kapak tasarımı ise Özgün Günyar tarafından yapıldı.

Mustafa Akay'ın yeni single şarkısı "Beyaz Güvercin" tüm dijtal platformlarda, klibi ise sosyal platformlarda yerini aldı.

Mustafa Akay: "Beyaz Güvercin" KLİP: https://www.youtube.com/watch?v=YRvO2yrj3os

BEYAZ GÜVERCİN

Dolu dolu yaşanmış sandığım seneler

Bir köpük misali yok olup gittiler

Beyaz güvercinlerimiz uçmuyor artık

Hataymış boşver kırılmasın kalpler

Anladım bitiyor yaşanan sevgiler

Sus sakın konuşma yeter o günler

Çünkü ayrılırken söylenen sözler

Kokusu olmayan güllere benzer

Söz & Müzik: Mustafa Akay

Aranje: Ömercan Özüaydın

Yapım: Yücelen Müzik

Anahtar Kelimeler:
Mustafa AkayBeyaz Güvercin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.