Öne Çıkanlar Drake Ronaldo Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler londra terzi londra halı enfield ev tekstil ingiltere Züccaciye Züccaciye Heathrowda ingiltere evsizleri Homeless evsizleri İngilterede hükümet Trabzonda yaşanan olaylar Ali Koç Minnettarım Elnar Xelilov Xiaomi ilk elektrikli otomobil

ANKARA ANLAŞMASINDA SON GELİŞMELER 

İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden çıkma isteği ve sonrasındaki gelişmeler tam olarak böyle bir hukuk karmaşasına sebep oldu diyebiliriz. Advantage Avukatlık ofisi Ankara Anlaşması ile ilgili açıklama yaptı. 

- Bu haber 725 kez okundu.

ANKARA ANLAŞMASINDA SON GELİŞMELER 

Hukuk bazen öyle karmaşık gözükür ki okumaktan dahi korkarsınız. İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden çıkma isteği ve sonrasındaki gelişmeler tam olarak böyle bir hukuk karmaşasına sebep oldu diyebiliriz. Advantage Avukatlık ofisi Ankara Anlaşması ile ilgili açıklama yaptı. 

İşte açıklama:


Advantage Avukatlık olarak en başından beri Brexit sürecinin ancak güçlü bir hukuk altyapısı ile sağlıkılı bir şekilde aşılabileceğini açıkladık ve bu konularla alakalı olarak müvekkillerimizi ayrıntılı bir şekilde bilgilendirmeye çalıştık. 
Bilindiği üzere Haziran 2016 tarihinde başlatılan İngiltere’nin Avrupa Birliği’den çıkışında artık son dönemece geldik diyebiliriz. Aralık 2020 tarihinde İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılması yasal olarak gerçekleşmiş olacak. İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılışıyla birlikte 01 Ocak 2021 tarihinde Göçmenlik Hukuku  konsunda puan tabanlı göçmenlik sistemine geçileceği yönünde İngiliz Hükümeti tarafından açıklamalar yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. 
Brexit sürecine Türkiye toplumu açısından baktığımızda tabi en önemli konu ‘’ ECAA  Turkish Businessperson Visa’’ olarak adlandırdığımız Ankara Anlaşmaları.  Hukukçuların ortak görüşü ve İngiltere Hükümeti tarafından yapılan açıklamalara göre Brexit ile birlikte Ankara Anlaşmaları 30 Aralık 2020 tarihinde son bulacak. Bu konuda bizlere sıklıkla sorulan konuları kısaca açıklamak gerekirse; 

* Gerek İngiltere’den ve gerekse Türkiye’den yapılan Ankara Anlaşmaları başvuruları şu anda ki yasalar dahilinde ve online  olarak sorunsuz bir şekilde yapılmaktadır. 


* Ankara Anlaşmaları konusunda müvekkillerimizin özellikle İş planı, referans mektupları, potansiyel müşteri mektupları ve banka hesapları konularında dikkatli olmalarını öneriyoruz. Önemle belirtmek isteriz ki, İş planı Ankara Anlaşmalarının olumlu sonuçlanmasında son derece önemlidir.  İş planı başvuru sahibinin yeteneklerine, iş geçmişine ve iş için kullanılacak sermayeye uygun bir şekilde hazırlanması gerekmektedir. 


* Kişilerin Türkiye’deki çalışmışlıklarını ve yeteneklerini gösteren referans mektuplarının yine kişinin bütün iş deneyimini ve yeteneklerini kapsayacak şekilde hazırlanmış olması son derece önemlidir. 
* Kişilerin İngiltere’ye geldikleri takdirde kimlerle ne şekilde çalışacaklarını gösteren Potansiyel müşteri mektuplarıda mutlaka kişinin İngiltere’de yapacağı işe özgü hazırlanması gerekir.
* Kişilerin Ankara Anlaşması başvurularında kullanacakları, banka hesaplarındaki sermayenin mümkün olduğu kadar kişilerin kendi kazançlarından olması bu başvurunun başarıyla sonuçlanması konusunda diğer önemli bir etken olacaktır. 


Burada kısaca ve genel olarak açıklamaya çalıştığımız Ankara Anlaşmalarında başarıya ulaşmanın esas kilit noktasını konuya hakim ve uzman bir avukatla çalışmak oluşturacaktır. Advantage Avukatlık ofisi olarak bütün göçmenlik hukuku alanında olduğu gibi Ankara Anlaşmalarında da uzman bir kadroyla çalıştığımızın bilinmesini isteriz. Brexit sürecinde yaşadığımız bu hukuk karmaşasında Advantage Avukatlık olarak  her zaman sizlerin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. 


 
Advantage Avukatlık adına Avukat Fidan Osoy açıklama yaptı.

Advantage Solicitors Ltd.
Advantage House
2. Floor, 273 Fore Street
Edmonton
London N9 0PD
 
Web:     www.advantagesolicitors.com
Tel:         0208 807 1676 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.