Öne Çıkanlar Leena Shindondola Rihanna Wimbledon Kozmetolog Survivor 2020 Leman Sam Murat Karahan şarkıcı Nilufer Yasemin Kay Allen Annem benden güzel Workers Cafe islington Türkçe Akustik Rock konseri Fly BuHerfly Viens Dans Ma Vie Hakan Tuna Fly Buerfly Çerkez mutfağı Kozmetolog londra Zeynep Bastık karsıyaka Barrus Londra Türk okuluna

Aşk Adası 2022'yi canlı finalde Türk Ekin Su ve Davide kazandı

Love Island'ın kazananları Ekin-Su Çulculoğlu ve Davide Sanclimenti. Her ikisi de 27 olan Ekin-Su ve Davide 50.000 £'luk ödülü paylaşacak.

- Bu haber 304 kez okundu.

Aşk Adası 2022'yi canlı finalde Türk Ekin Su ve Davide kazandı

Aşk Adası 2022'yi canlı finalde Türk Ekin Su ve Davide kazandı.Ekin-Su ve Davide, Aşk Adası'nın 50.000 sterlinlik ödül parasını kazanarak kazananlar oldu. Her ikisi de 27 olan çift, şovda geçirdikleri zamanı "bir" olarak nitelendirerek, kazandıklarına "inanmadıklarını" söyledi. Ekin-Su Çulculoğlu, Essex'ten bir oyuncu ve model, işletme sahibi Davide Sanclimenti ise Roma, İtalya'dan. Bir reklam arası sırasında, ITV2, Big Brother için bir fragman oynattı ve realite şovunun yeniden canlandırılacağı söylentilerini doğruladı. 'Çılgın ve romantik' Sunucu Laura Whitmore, Pazartesi günkü canlı final sırasında son derece başarılı ITV2 flört şovunun kazananları olarak Ekin-Su ve Davide'i duyurdu.Çift, 50.000 sterlinlik para ödülünü paylaşacak. Çiftin bir üyesine ikramiyeyi kendileri için "çalma" şansı veren önceki bir gösteri geleneği bu yıl kaldırıldı. Bölümün başlarında Whitmore ile konuşan Davide, "Burada onunla birlikte olmanın %100 bir rüya olduğunu söyledi. [Ekin-Su]."

Ekin-Su, "Hayallerinin erkeğini bulmak ve büyümek çok gerçeküstü hissettiriyor, kelimelere boğuldum" dedi.
Davide ile ilişkisini "kesinlikle çılgın, çılgın, romantik ve eğlenceli" olarak nitelendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.