Öne Çıkanlar ANKARA ANLAŞMASI Harcandıkça Gökçe TÜRK DİASPORASI G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı Kalbimi Taş Edicen UNESCO Turkcell Platinum İstanbul Night Flight Burak Yılmaz Ankara Caz Festivali Soner Arıca Madonna Furkan Palalı Dilek İmamoğlu piyanist İdil Atlıer Mendilim kekik kokuyor Hakan Muhafız Hakan Muhafız Dizisi Azra Akın Murat Basoglu

Aşk Adası'ndan Ekin Su Cülcüloğlu Instagram'da hayranlarına kahvaltı özçekimi paylaştı

Aşk Adası, Love Island'dan Davide Sanclimenti ve Ekin-Su Cülcüloğlu, Instagram'da hayranlarına kahvaltı özçekimi paylaştı.

- Bu haber 357 kez okundu.

Aşk Adası'ndan Ekin Su Cülcüloğlu Instagram'da hayranlarına kahvaltı özçekimi paylaştı

Aşk Adası: Ekin-Su ve Davide gelecekteki yaşam düzenlemelerini tartışıyor. Love Island'ın favorileri Davide Sanclimenti ve Ekin-Su Cülcüloğlu, buharlı ayna selfie'si ile hayranlarına günaydın diledi.Bu yılki ITV2 dizisinin kazananları olarak taçlandırılan yıldızlar, toplantı ve röportajlarla dolup taştı.Neyse ki çift çalışırken bir araya geldi ve hayranlarıyla günlük yaşamlarından tatlı kareler paylaştı.27 yaşındaki Davide, geçtiğimiz günlerde Instagram Stories'de, diğer yarısı Ekin-Su'nun yanında beyaz kısa bir üst ve kot şort giydiği bir aynanın önünde üstsüz pozunu paylaştı.İkili, somon füme, avokado, portakal suyu ve prosecco da dahil olmak üzere kahvaltılık yiyecek ve içeceklerden oluşan bir otel tepsisinin önünde dururken kameraya poz verdi.


Davide şımarık bir özçekim paylaştı

Love Island'dan Paige Thorne, gösteriden haftalar sonra 30 bin sterlinlik sağlık görevlisi işine geri döneceğini söyledi
TanımsızDaha sonra çift gün için dışarı çıkmaya hazırlanırken üzerinde kıyafetlerle bir ayna özçekimi paylaştı."Önümüzdeki yoğun gün," diye tatlı bir çırpıda yazdı ve bir el sıkışma emojisi ekledi.Davide, yakın tarihli bir röportajda villanın WhatsApp grup sohbetinden 'dışlandığını' kabul ettikten sonra geldi. İtalyan yakışıklısı ve Türk lokumu, katıldıkları herhangi bir grup sohbeti sorulduğunda Capital Xtra'da göründü.

Ekin-Su ve Davide İkili Love Island 2022'yi kazandı

Cevap verdi: "Hayır. Dürüst olmak gerekirse, kimse beni hala eklemedi."Sunucu Robert Bruce daha sonra 'grup sohbetinin dışında kalıp kalmadığını' sordu."Hayır, ayrılmadım. Hiç eklenmedim. Henüz değil," diye itiraf etti Davide.Diğer yarısı Ekin-Su, dışlanmadı ve yakın arkadaşlarıyla birlikte daha küçük bir grubun parçası.Grupta Tasha Ghouri ve Indiyah Polack bulunuyor.Sunucu Robert, Türk oyuncuya neden İtalyan yakışıklısını sohbete eklemediğini sordu."Bende bir tane bile yok. Bizde bütün kızlar yok. İçinde sadece ben, Tasha ve Indiah var."Bu arada Ekin-Su'nun doğum günü yaklaşıyor ve partiye kimi davet edeceğine karar veriyor.Capital Breakfast'ta konuşan Ekin-Su, Tasha, Indiyah ve Gemma'nın yakın arkadaşları olduğunu ve kendini villadaki kimseden 'tecrit etmediğini' söyledi."Hepsi güzel kızlar. Casa Amor kızlarından bazıları bile çok güzel, bilirsiniz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.