Öne Çıkanlar Yeşilçamın Nurşani Birleşmiş Milletler Yaratıcı Şehirler Ağı Çeşme Beşiktaş Dave McCary Oksimoron Oyunu Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Türk yönetmen Ferzan Özpetek Cenk Eren Halloween kostumu Derya Tuna Osmanlı IKBY Londradaki Tate Britain Turner Ödülü ingiltere Turner Ödülü Londra Turkiye Elnar Xelilov

Aybüke Pusat, hakkında merak edilenleri anlattı

Aybüke Pusat, Tesadüfen Türkiye üçüncü güzeli oldum.Aybüke Pusat, hakkında merak edilenleri Ömür Sabuncuoğlu’na anlattı.

- Bu haber 532 kez okundu.

Aybüke Pusat, hakkında merak edilenleri anlattı

2014 yılında Miss Turkey'de üçüncü olan Aybüke Pusat, yarışmaya tesadüfen katıldığını ifade ederek, "Çok mutsuzken arkadaşlarım Miss Turkey'e başvuru yaptı. İlk üçe girmeyi düşünmüyordum bile" dedi.Aybüke Pusat: Tesadüfen Türkiye üçüncü güzeli oldum.Aybüke Pusat, hakkında merak edilenleri Ömür Sabuncuoğlu’na anlattı.2014’te Miss Turkey’de üçüncü seçilen oyuncu yarışmaya tesadüfen katıldığını ifade ederek, “Çok mutsuzken arkadaşlarım Miss Turkey’e başvuru yaptı. İlk üçe girmeyi düşünmüyordum bile. Üçüncü olunca da ne yapacağımı bilemedim. Oyunculukla ilgili hiçbir şey bilmeden kendimi oyuncu olarak buldum” dedi.O dönem, 2014 Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda Amine Gülşe birinci, Dilan Çiçek Deniz ise ikinci olmuştu.Kariyerine baleyle başlayan Pusat, “Yaramaz bir çocuktum ve enerjimi atmam için ailem baleye yönlendirdi. Balenin bana kattığı en büyük şey oyunculukta elimi kolumu nereye koyacağımı öğrenmem oldu. Bale yaparken çok acı çektim. Her gününde büyük acılar, gözyaşları vardı” dedi.

Ancak baleyi erken yaşta bırakmak zorunda kalan oyuncu, “Kas ağrılarım artmıştı. Doktorlar ‘Dansı bırakman lazım' dediğinde büyük bir boşlukta kaldım. Ama şimdi iyi olduğunu görüyorum çünkü oyunculuğa başladım. Dans edemeyeceğim söylendiğinde depresyona girmiştim” ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.