Öne Çıkanlar Türkçe farkındalık Yıkılmam Süleymaniye Sünnet sanat ödülü ingiltere Sophia Loren bilinçlendirme birleşik krallık Türk Toplumu designedbysemagunay İstanbul Altın Zirve Zeynep Mansur Ricchezza Bridal amdaki Kemancı Yıldız Tilbe Remzi Taşkıran bilek güreşi Büyük Anafarta Köyü Alp kıyafetleri Düzce

Birleşik Krallık'ta en çok arananlar listesindeki pedofili sapık Heathrow'da yakalandı

Birleşik Krallık İngiltere'nin en çok arananlar listesindeki pedofili sapık Richard Burrows, Heathrow Havalimanında yakalandı

- Bu haber 73 kez okundu.

Birleşik Krallık'ta en çok arananlar listesindeki pedofili sapık Heathrow'da yakalandı

SON DAKİKA-27 yıldır aranıyordu! İngiltere'nin "en çok arananlar" listesindeki pedofili sapık Richard Burrows, Heathrow Havalimanında yakalandı.İngiltere'nin "en çok arananlar" listesindeki pedofili sapık Richard Burrows, Heathrow Havalimanında yakalandı. İngiltere’nin Cheshire Polisi birimi raporlarına göre 1969 ile 1971 yıllarında ülkenin farklı yerlerinde yaşanan 11 farklı çocuk istismarı ve cinsel suçlama ile yargılanan Burrows "en çok arananlar" listesinde yer alıyordu.27 yıldır aranıyordu! İngiltere’nin en çok arananlar listesindeki pedofili sapık Richard Burrows, Heathrow Havalimanında yakalandıİngiltere'de çocuğa cinsel istismar suçuyla yargılanan ve 27 yıldır firarda olan 80 yaşındaki Richard Burrows, Tayland'dan İngiltere'ye dönüşü sırasında başkent Londra'da Heathrow Havalimanında polis tarafından yakalandı.

İngiltere'de 1969 ile 1971 arasında işlediği 11 çocuğa cinsel istismar suçuyla yargılanan 80 yaşındaki Richard Burrows, 1997 yılında firar etmesinin ardından 27 yıl sonra yakalandı. Burrows, Tayland'dan İngiltere'ye dönüşü sırasında başkent Londra'da Heathrow Havalimanında polis tarafından gözaltına alındı.İngiltere'nin Cheshire Polisi birimi raporlarına göre 1969 ile 1971 yıllarında ülkenin farklı yerlerinde yaşanan 11 farklı çocuk istismarı ve cinsel suçlama ile yargılanan Burrows'un 1997 yılının aralık ayında gerçekleşen mahkemesine katılmadığı ve bu tarihten beri "en çok arananlar" listesinde olduğu ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.