Öne Çıkanlar Bafta TV Ödülleri Unutkan Aşk Alzheimer HMRC ingiltere vergi Neslişah Yılmaz İngiliz Sanayi Konfederasyonu Dr. Özlem Eylem Van Bergeik Belçika Türk Spor 2024 Türkiye özeti UEFA Konferans Ligi İlyun Bürkev Türk işadamı Oğuzhan Gönültaş Elvan Hacıefendioğlu Banza Birleşik Krallık film Advantage Avukatlık Galatasaray TATARLAR FİNLANDİYA

Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi şirketinden açıklama var

Türkiye genelinde gösterimde olan "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin 'durdurulduğu' iddialarına film şirketinden açıklama geldi.

- Bu haber 68 kez okundu.

Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi şirketinden açıklama var

"Cem Karaca'nın Gözyaşları" filmi durduruldu mu? Açıklama film şirketinden geldi.Türkiye genelinde gösterimde olan "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin 'durdurulduğu' iddialarına film şirketinden açıklama geldi. Dünyaca ünlü değer Cem Karaca’nın hayatını beyazperdeden anlatan filmle ilgili "Filmimiz durdurulmadı, hala gösterimde" denildi.İSTANBUL (İGFA) - Cem Karaca'nın Gözyaşları adlı filmin yapımcısı Fikri Harika Prodüksiyon Aytaç Medya'dan filmin son durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Dava süreci kapsamında alınan tedbir kararının uygulanabilmesi için 2 Şubat Cuma gününe kadar, davayı açan kişi tarafından mahkemeye 3,5 milyon TL yatırılması gerektiğini belirten şirket, "26 Ocak'tan itibaren bu meblağın yatırılmamış olması sebebiyle "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filmimiz, Türkiye genelinde seyircisiyle buluşmaya ve sinema salonlarında izlenmeye devam etmektedir. Seyircilerimizi, en yakınlarındaki sinemaya giderek Cem Karaca'nın mirasına sahip çıkmaya ve geçmişte olduğu gibi bugün de büyük ustamızı yalnız bırakmayıp sanatını desteklemeye davet ediyoruz. Bu mücadelede birlikte olalım ve Cem Karaca'nın hatırasını yaşatalım" çağrısında bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.