Öne Çıkanlar Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Bodrumda Ortakent Kazablanka Palestine Action Fikri Ataoğlu Türkçe İsrail Hamas Diş sorunu Londrada Cumhuriyetin Asylum Noyanlar Premiere League

Güzel bir kadınla, güzel bir manzara, Kerem Bürsin Maldivler'den paylaştı ! Hande Erçel

Arkadaşız açıklamasını yapan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, rol aldıkları dizinin sezon finali vermesinin ardından Maldivler'e gitmişti.

- Bu haber 1147 kez okundu.

Güzel bir kadınla, güzel bir manzara, Kerem Bürsin Maldivler'den paylaştı ! Hande Erçel

MAGAZİN-Kerem Bürsin'den Hande Erçel paylaşımı: Güzel bir kadınla, güzel bir manzara...Aşk iddialarını sürekli reddeden Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in birlikte Madivler'e gittiği ortaya çıkmıştı. Basına yansıyan haberlerin ardından tatillerinden kesitleri paylaşan çiftten Bürsin, yayınladığı son fotoğrafla adeta aşk itirafında bulundu. Ünlü oyuncu, Erçel'in fotoğrafını "Güzel bir yerde, güzel bir kadınla, güzel bir manzara..." notuyla yayınladı. Her fırsatta "Arkadaşız" açıklamasını yapan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, rol aldıkları dizinin sezon finali vermesinin ardından Maldivler'e gitmişti. Hayranları tarafından görüntülenen ikilinin baş başa tatil yaptıkları ortaya çıkmıştı.

Tatillerinden sık sık görüntüler paylaşan çiftten Bürsin, Hande Erçel'in fotoğrafını sosyal medya hesabından hesabından yayınladı. Ünlü oyuncu, paylaşımında, "Güzel bir yerde, güzel bir kadınla, güzel bir manzara..." ifadelerini kullandı.

Bürsin'in paylaşımı sosyal medyada aşk itirafı olarak yorumlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.