Öne Çıkanlar Mixedartperformersism Heathrowda Wimbledon Yataş Bedding Arabesk londra Super Bowl Rihanna GençFest Ivana Sert gelinlikte Ömer Aydın SGDD İngiltere bayram İngiltere parlementosunda SÖYLEME Bahattin Gemici Youtube ve Apple Music Mabel Matize ait Kate Winslet Titanic Londra Türk okuluna

İngiltere'nin başkenti Londra’da 3000 evsize ücretsiz yemek ikram edildi

Yeni yıl vesilesiyle her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Helping Hands ( yardımcı eller) kampanyası bu yılda 3000 evsiz, homeless kişiye ve dar gelirli aileye gıda yardımında bulundu.

- Bu haber 117 kez okundu.

İngiltere'nin başkenti Londra’da 3000 evsize ücretsiz yemek ikram edildi

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-İngiltere İşçi partili  Labour Party) belediye meclis üyesi ve Türkiye araştırmaları merkezi, CEFTUS’un kurucu direktörü İbrahim Doğuş tarafından düzenlenen yardım kampanyasına bir çok tanınmış şirket destekte bulunurken, İngiliz Milletvekilleri Florence Eshalomi, Kate Osborne ve Christian Wakeford ile bir çok gazeteci ve sivil toplum kuruluşu yöneticisi Londra merkezde bulunan Park Plaza hotelde bir araya gelerek hazırlanan yemeklerin paketlenmesi ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için gönüllü olarak katkı sundular.

Helping Hands kampanyasını başlatan İbrahim Doğuş yaptığı açıklamada ‘ Her yıl binlerce Londra’lı çok zor koşullarda hayatını sürdürmeye çalışırken, bizler elimizden gelen her türlü desteği sunarak sosyal dayanışmayı daha da güçlendirmek amacındayıiz’ dedi.

İbrahim Doğuş açıklamasında ‘Geçtiğimiz yıl gerçekleşen Helping Hands kampanyasında 2000 kişi ve aileye gıda yardımı yapılmış, yine çeşitli gıda bankalarına yapılan yardımlarla binlerce aileye destek olmayı başardıklarını belirtti.

Her yıl geleneksel olarak devam edecek olan bu yardım kampanyasına katılmak isteyenlerin ya da yaşadıkları bölgelerde benzer kampanyalar başlatmak isteyenlerin kendileriyle iletişime geçmeleri halinde her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını belirten İbrahim Doğuş, Covid salgını sürecinde sosyal dayanışmanın öneminin her geçen gün arttığına dikkat çekti.

Yeni yıl vesilesiyle her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Helping Hands ( yardımcı eller) kampanyası bu yılda 3000 evsiz, homeless kişiye ve dar gelirli aileye gıda yardımında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.