Öne Çıkanlar ANKARA ANLAŞMASI Madonna Harcandıkça Olanlar Olmuş Giants of Anatolia Kader Utansın Gökçe TÜRK DİASPORASI G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı Engin Kalbimi Taş Edicen Kenzo Takada UNESCO Turkcell Platinum İstanbul Night Flight ASİTEM Geleceğin mesleği Burak Yılmaz Ankara Caz Festivali Soner Arıca Furkan Palalı

İrem Derici ve Eda Sakız Papatya Falına Bi Kural Koydu

Sevdiğiyle yanmayı göze alabilen kadınlar da öyle. Onlardan ikisi, Eda Sakız ve İrem Derici Papatya şarkısı ile bir araya geldiler.

- Bu haber 518 kez okundu.

İrem Derici ve Eda Sakız Papatya Falına Bi Kural Koydu

En beterine kadar giden kadınlar, deliliklerinden öpülür. Sevdiğiyle yanmayı göze alabilen kadınlar da öyle… Onlardan ikisi: Eda Sakız ve İrem Derici Papatya şarkısı ile bir araya geldiler.Prodüktörlüğünü Tolga Aykut’un üstlendiği, Söz & müziği Burak Bulut ve Doğanay Karadeniz’e ait, müzik dünyasının en başarılı kadın vokallerinden ikisi Eda Sakız ve İrem Derici tarafından icra edilen Papatya şarkısı müzikseverlerle buluştu.Aranjörlüğünü Türkiye’nin en yetenekli müzisyenlerinden biri olan Mustafa Ceceli’nin yaptığı şarkının mix&mastering çalışması ise Koray Püskül tarafından yapıldı. Klibin yönetmen koltuğunda Ecem Gündoğdu otururken, albüm kapağı Can İpek’e emanet edildi.“Papatya falına bi’ kural koydum / Sadece seviyor seviyor seviyor” ve “Sana çarpılır gözlerim / Yokluğunla bölme beni” gibi çarpıcı sözlere sahip şarkı Mahzen Media etiketiyle 19 Ocak 2023 itibariyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. Sakın kaçırmayın!
Künye

İcra Eden : Eda Sakız, İrem Derici
Yıl : 2023
Söz & Müzik : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz
Aranje : Mustafa Ceceli
Mix & Mastering : Koray Püskül
Kapak & Fotoğraf : Can İpek
Yönetmen : Ecem Gündoğdu

Şarkı Sözleri

Şaşkın gözlerle izledim olanı biteni
Aşkın sözlerinden daha da acı en beteri
Vurdun gölgemden sana yollarım engebeli
Sana çarpılır gözlerim yokluğunla bölme beni
Besledim büyüttüm çiçekleri
Süslüyordu aynalar
Sana mutluluk dileklerim
Hediyem papatyalar
Papatya falına bi’ kural koydum
Sadece seviyor seviyor seviyor
O gözleri bu ömrümün armağanı
Yaradan kime ne vereceğini biliyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.