Öne Çıkanlar Barbie KültürSanat İtalya Dünya Prömiyeri Luna Aliyeva Katy Perry Kristen Stewart DOB ÇEVRİMİÇİ Direk Dansı Greta Gerwig İngiltere parlementosunda bayram İngiltere parlementosunda Londra Turkiye Türk güzel Ekin Su PSA testi EartH Hackney Grand Tarabya Hotel Ben çorap kadınıyım ingiltere Diş sorunu

Kate Middleton ne pahasına olursa olsun korunması gereken bir mücevherdir

Kate Middleton'dan son haberler, Piers Morgan, Başpiskopos'un köy dedikodusu dediği komplo teorisi tartışmasıyla ilgili yorum yapıyor

- Bu haber 43 kez okundu.

Kate Middleton ne pahasına olursa olsun korunması gereken bir mücevherdir

Eski Talk TV sunucusu, 'Kate Middleton ne pahasına olursa olsun korunması gereken bir mücevherdir' diyor. The Independent'tan teklifler, etkinlikler ve güncellemeler hakkında e-posta almak istiyorum. Piers Morgan, bir hafta süren kamuoyunun yoğun ilgisinin ardından "kraliyet rock yıldızı Kate"i sert bir şekilde savundu.Galler Prensesi, Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatının ardından iyileşirken kamusal hayattan çekilmesiyle ilgili vahşi komplo teorilerine maruz kaldı.Bay Morgan, The Sun'da şöyle yazdı: "Kate Middleton artık Kraliyet Ailesi'nin en büyük yıldızı ve her ne pahasına olursa olsun korunması gereken bir mücevher haline geldi.

"Eski Talk TV sunucusunun müdahalesi, Başpiskopos Justin Welby'nin Kate'in sağlığı hakkında spekülasyon yapanları eleştirerek toplumun "komplo takıntısı" haline geldiği konusunda uyarması üzerine geldi."Haberlerin bakışına kapılanların insanlığı konusunda pek bir fikrimiz yok" dedi.

Kate'in Ocak ayında ameliyat olduktan sonra yeni doğan bebeklerin hayatlarını iyileştirmeye yönelik kampanyasına odaklanarak normal hayata geri döndüğü anlaşılıyor.Bu hafta, Galler Prensesi'nin Londra Kliniğinde hastayken tıbbi kayıtlarına eriştiği iddiasıyla üç kişinin açığa alındığı ortaya çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.